Snoeren en stekkers

Deze pagina geeft een overzicht van de snoeren en stekkers die we beschikbaar hebben om uw elektrische installatie aan te sluiten.

Lees meer
Filter uw producten
DC verdeelpunt zwart M8
Met dit DC verdeelpunt (zwart) met een M8 draadeind kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere positieve aansluitingen op de accu.
DC verdeelpunt rood M8
Met dit DC verdeelpunt (rood) met een M8 draadeind kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere positieve aansluitingen op de accu.
Accupool verloop M10
Met deze accupool verloop M10 met kabelklem voor kabels van 35 tot 50mm2 kunt u een (extra) aansluiting maken op een accupool. U kunt hiermee zonder perskabeloog een accukabel monteren op een m10 draadeind of bout.
Accupool klem snelsluiter zwart
Met deze accupool klem snelsluiter, inclusief accupool kap, kunt u eenvoudig uw accukabel aansluiten op de pluspool en ook weer makkelijk verwijderen. De klem is geschikt voor kabels van 30 tot 70mm2.
Accupool klem snelsluiter rood
Met deze accupool klem snelsluiter, inclusief accupool kap, kunt u eenvoudig uw accukabel aansluiten op de pluspool en ook weer makkelijk verwijderen. De klem is geschikt voor kabels van 30 tot 70mm2.
Communicatie RJ45 UTP kabel 0,3 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 0,3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Communicatie RJ45 UTP kabel 1 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Victron Extension Cable verlengkabel 2m
Met deze verlengkabel van 2 meter kan uw Victron-lader verder weg van het voertuig of de accu worden gebruikt.
Communicatie RJ45 UTP kabel 2 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Communicatie RJ45 UTP kabel 3 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
DC verdeelpunt zwart 1 x M8 en 8 x M4
Met dit DC verdeelpunt (zwart) met een M8 draadeind en 8 aansluitingen van 4mm kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere negatieve (-) aansluitingen op de accu.
DC verdeelpunt rood 1 x M8 en 8 x M4
Met dit DC verdeelpunt (rood) met een M8 draadeind en 8 aansluitingen van 4mm kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere positieve aansluitingen op de accu.
*Incl. btw
Pagina 1 van 6