Laadstation Kia

Gebruik dit overzicht om snel het juiste laadstation te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste laadstations te zien.

Kia heeft 5 plug-in hybride auto's en dat zijn de Kia Optima PHEV, Kia Niro PHEV, Kia Soul EV, Kia Optima Sportswagon PHEV en de Kia e-Niro.

De Kia Optima PHEV heeft een accu met een capaciteit van 9,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Kia Niro PHEV heeft een accu met een capaciteit van 8,9 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Kia Soul EV heeft een accu met een capaciteit van 33 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

De Kia Optima Sportswagon PHEV heeft een accu met een capaciteit van 11,3 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Kia e-Niro heeft een accu met een capaciteit van 67 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.

Welk laadstation is geschikt voor mijn Kia?
De Kia Optima PHEV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Kia Niro PHEV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase 16A geschikt.

De Kia Soul EV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase 32A geschikt.

De Kia Optima Sportswagon PHEV heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase 16A geschikt.

De Kia e-Niro heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase 32A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase 32A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte laadstations voor uw auto.

Lees meer