Laadstation Mitsubishi

Gebruik dit overzicht om snel de het juiste laadstation te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste laadstations te zien.

Mitsubishi heeft 1 plug-in hybride en één volledig elektrische auto beschikbaar. De plug-in hybride is de bekende Mitsubishi Outlander PHEV. De volledig elektrische auto van Mitsubishi is minder bekend, dit is de Mitsubishi i-MiEV.

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een accu met een capaciteit van 12 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Mitsubishi i-MiEV heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk type laadstation is geschikt voor mijn Mitsubishi?
De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.

De Mitsubishi i-MiEV heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte laadstations voor uw auto.

Lees meer