Laadstation Tesla

Gebruik dit overzicht om snel het juiste laadstation te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste laadstations te zien.

Tesla heeft 3 modellen 100% elektrische auto’s beschikbaar en dat zijn de Telsla Model S, de Tesla Model X en de Tesla Model 3. Deze drie modellen hebben zijn er in verschillende uitgaves.
  
De Tesla Model S is beschikbaar met accu’s van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in de Model S laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is een duolader beschikbaar in de Model S en dan kan de auto laden met 3 fase en 32A. Vanaf de zomer van 2016 is de Model S optioneel verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader en dan kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model X is beschikbaar met accu’s van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in de Model X laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is de Model X verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader en dan kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model 3 is beschikbaar in twee modellen. De standaard Model 3 laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is de Model 3 Long Range verkrijgbaar met een hogere accu capaciteit (76 kWh). Ook de Model 3 Long Range laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte laadstations voor uw auto.

Lees meer