EO EOmini Laadstation type 2 Outlet 16A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
EO001
EAN:
EO001EO001
Levertijd:
1 tot 2 weken
Beschikbaarheid:
Snel geleverd
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini laadbox type 2 Outlet 16A geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

Lees meer
€514,95
Incl. btw

EOmini Laadstation type 2 Outlet 16A

Mooi vormgegeven en tevens kleinste laadstation ter wereld. De EOmini is compact en daarmee makkelijk te monteren op een muur of aan een laadpaal. Deze hoge kwaliteit laadbox is geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

Dit laadstation is geschikt om een elektrische auto op te laden met maximaal 1 x 16A. 

Levertijd
De levertijd is 2 tot 3 weken. 

Installatie
Wij kunnen voor u de installatie regelen. Bel ons en we zorgen dat alles voor de installatie van uw laadbox of laadpaal geregeld wordt. U kunt ons bellen op 0251-748742. Installatie van uw laadstation kan al vanaf 199,-. De kosten voor installatie variëren afhankelijk van de montagemogelijkheden ten opzichte van de stoppenkast en netaansluiting die beschikbaar is op het adres van installatie.

Installatie zelf uitvoeren of laten uitvoeren?
De installatie van dit laadstation kunt u zelf uitvoeren of u kunt een installateur hiervoor inhuren. Afhankelijk van de situatie bij u thuis of op de zaak kunt u dit zelf uitvoeren of een specialist inhuren.  

Garantie
De garantie is 3 jaar volledige garantie op de laadbox.

Deze laadbox type outlet is geschikt voor zowel auto's met een type 1 als een type 2 aansluiting aan autozijde.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen