Goedkope acculader

Goedkope acculaders zijn te vinden op Acculaders.nl. Dat wil zeggen: acculaders met een heel goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. En ook acculaders met een zeer gunstige verhouding tussen prijs en capaciteit, in de vorm van het af te leveren vermogen. Want stel dat u de keuze heeft uit twee laders met dezelfde prijs, waarbij de ene méér vermogen heeft en dus een hogere snelheid van laden? Dan bent u met die snellere acculader praktisch gezien eveneens een stuk voordeliger uit. 

Een goedkope acculader op Acculaders.nl voldoet aan hoge standaard eisen. In deze webshop heeft de term ‘goedkoop’ weliswaar betrekking op een scherp prijsniveau: in absolute zin en zeker in verhouding tot de genoemde kwaliteit. Maar deze goedkope acculaders zijn wel altijd van een goed merk. Plat gezegd: we verkopen géén ‘rotzooi’. Dat heeft op zijn minst één belangrijke reden. Een merk of acculader dat niet aan hoge standaardeisen voldoet, kan uw accu namelijk echt schaden...

>>> EXTRA TIP: goedkope acculaders, goedkope druppelladers en goedkope jumpstarters (tevens goede laders) vindt u zéker bij het merk Einhell!

Een goed voorbeeld van een acculaders-merk met goede prijs-kwaliteitverhouding, is ook Telwin. Een duidelijk goedkope acculader is bijvoorbeeld de Telwin Touring 15 Tronic. Of neem de net iets zwaardere Telwin Touring 18 Tronic. Beide zijn goede, goedkope alternatieven geschikt voor in principe alle kleine en middelgrote accu’s.Extra gunstig aan deze Telwin Tronic-serie is dat deze acculaders gelijktijdig óók druppelladers zijn, met elektronische onderhoudsfunctie. De lage aanschafprijs is mogelijk, omdat deze lader wat zwaarder is, wat minder mooi is afgewerkt en iets eenvoudiger van opzet dan de luxere varianten.

Een goedkope acculader die óók de functie heeft van startbooster, is de Telwin Alaska 150. Of bijvoorbeeld de Alaska 200. U zult nergens een goedkopere combinatie vinden van een acculader, Tronic-onderhoudslader, druppellader én startfunctie, met bovendien hoog vermogen. De Telwin Alaska’s kunnen ook nog eens boost laden. Een veelzijdige acculader dus. Voor een buitengewoon scherpe prijs.