SOS Booster SOS Mobile NAVO 24V 1600CA

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
960002K
EAN:
960002K
Levertijd:
1 tot 2 weken
Beschikbaarheid:
Snel geleverd
De SOS Booster SOS Mobile NAVO 24V 1600CA is een professionele, krachtige startbooster die geschikt is voor het starten militaire voertuigen (24V) zoals tanks, werkvoertuigen, bussen, vrachtwagens, boten, vliegtuigen en locomotieven.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€2.295,95
Incl. btw

SOS Mobile NAVO 24V 1600CA

De SOS Mobile NAVO 24V 1600CA is een booster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven. De interne accu kan worden opgeladen via het 230V net. De booster valt binnen het militaire gamma startboosters en is voorzien van een NAVO-certificering. 

Geschikt voor het starten van
Deze SOS Booster SOS Mobile NAVO 24V 1600CA is geschikt voor het starten van militaire voertuigen zoals tanks, werkvoertuigen, bussen, vrachtwagens, boten, vliegtuigen en locomotieven. De SOS M NAVO 24V 1600CA start probleemloos een diesel of benzinemotor van 1500 PK zonder accu in het voertuig.

24V
De SOS Booster SOS NAVO 24V 1600CA is geschikt voor 24V systemen/voertuigen.

Startvermogen
Het startvermogen van de SOS NAVO 24V 1600CA is 1600A met een piekvermogen van 3.875A. 

Interne AGM accu
De interne accu’s van SOS booster zijn AGM-batterijen. AGM accu’s zijn robuust en hebben het vermogen om zeer snel zeer hoge stroomsterkte af te geven.

De startkabels
De bijbehorende startkabels zijn 1,95 meter lang en dubbel geïsoleerd. De zijn flexibel en hebben een zeer hoog geleidingsvermogen voor de optimale doorgifte van stroom. Een kabel met speciale NAVO-stekker is apart verkrijgbaar

De klemmen/accu-aansluitingen
De krokodillenklemmen zijn praktisch vormgegeven met een gebogen bek en een grote opening. Ze zijn volledig geïsoleerd. De blauwe klem is uitgerust met een ledlamp voor eenvoudiger en veiliger gebruik, zelfs in het donker. 

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De SOS Booster SOS Mobile NAVO 24V 1600CA heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd kan raken.

Beveiligd tegen ompoling
De SOS M NAVO 24V 1600CA is beveiligd tegen ompoling. Dus zelfs als u de plus aansluit op de min van de accu en andersom, zal dit geen nadelige gevolgen hebben van de booster en ook niet voor het voertuig.

Laadstatus van de SOS Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke meter aan de voorzijde van het apparaat.

Onderhoud
De SOS Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 3 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

Opladen van de SOS Booster
Het opladen van de SOS Booster kan via de meegeleverde 4A acculader (AC/DC 230V stopcontact).

Bijpassende kabels
De NAVO startboosters van SOS Booster kunnen optioneel worden geleverd met een aantal verschillende kabels voor aansluiting op verschillende soorten voertuigen. Één van deze kabels is uitgerust met een speciale NAVO-stekker. U vindt de NAVO-kabels hier. Hieronder bij de Gerelateerde producten zijn enkele bijpassende NAVO-kabels opgenomen. Op deze SOS M NAVO 24V 1600CA Booster bevindt zich een connector waar u deze NAVO-kabel (en eventuele andere kabels) ook aan de kant van de Booster gemakkelijk aan kunt sluiten.

Handige extra informatie bij uw SOS Booster:
• Gebruikershandleiding
• Productsheet

 

Gewicht: 58,5 kilogram
Startvermogen: 1600A
Piekvermogen: 3875A
Voltage: 24V
Laadstroom:
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop) en Lithium Ion
Afmetingen: 49,5 x 35,5 x 100,5 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags