Accu monitor

Een accu monitor houdt het laadniveau van de accu in de gaten. Komt het voltage dat de accu geeft onder een bepaald niveau dan zal de monitor dit aangeven. Meestal zal dit gebeuren door een LED lampje.
Lees meer
Filter uw producten
Tecmate SAE spanningsindicator O123 voor standaard 12V accu
Deze SAE spanningsindicator O123 monitort het laadniveau van een standaard 12V accu.
Tecmate SAE spanningsindicator O122 AGM of Gel accu
Deze SAE spanningsindicator O122 monitort het laadniveau van een AGM of Gel accu.
Tecmate Optimate accu monitor O127 - Eyelets Lithium
Monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest. De permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Alleen geschikt voor Lithium en LiFePO4 accu's.
Tecmate Optimate accu monitor O124 - Eyelets - SAE
Monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest. De permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft.
Tecmate Optimate laadsysteem tester O120
Deze laadsysteem tester toont u dat het voertuiglaadsysteem functioneert of dat de accu geladen is. Deze tester geeft dit aan met een aantal gekleurde LED's.
Tecmate Optimate accu monitor O125 - SAE - SAE
Monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest. Deze monitor kan aangesloten worden op de accu via een SAE-aansluiting.
CTEK Battery Sense
De Battery Sense van CTEK is een revolutionair, draadloos (bluetooth) accu monitoring systeem. Battery Sense analyseert, communiceert en waarschuwt de voertuig eigenaar over de conditie van de accu.
Mastervolt MasterShunt 500
De MasterShunt 500 is een MasterBus geïntegreerde accumonitor met uitgebreide infor­matie over de status van uw accu’s voor een geoptimaliseerd laadproces.

€279,95

Informatie
Mastervolt EasyView 5
De Mastervolt EasyView 5 is een waterdichte systeemmonitor met eenvoudige bediening. De EasyView 5 toont alle relevante systeeminformatie in één oogopslag.

€309,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1