Laadstation Opel

Een laadstation voor een Opel kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Opel. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Opel, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Opel twee Ampera modellen één plug-in hybride auto: de Ampera. En een 100% elektrische auto: de Ampera-E. Daarnaast heeft Opel ook de 100% elektrische Corsa-e.

  • De Opel Ampera heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Opel Ampera E heeft een accu met een capaciteit van 60 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 32A.
  • De Opel Corsa-e heeft een accu met een capaciteit van 50 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of met 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Opel

  • De Opel Ampera heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Opel Ampera E heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 32A geschikt.
  • De Opel Corsa-e heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de DS 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Opel en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer