Victron vs Mastervolt acculaders en omvormers

Victron vs Mastervolt - U vraagt zicht misschien af, welke moet ik nemen? Welke van de 2 merken is beter dan de andere? Beide merken acculaders/ druppelladers/ omvormers worden veel toegepast in maritieme omstandigheden. In maritieme omstandigheden ziet u dan ook vaak Victron laders, maar ook Mastervolt laders. Vandaar dat u zich zou kunnen afvragen “Victron of Mastervolt?”.

Wanneer Victron?
Als u een huidig Victron systeem heeft in de boot of andere toepassing en u zoekt vervanging van een onderdeel uit dat systeem dan adviseren we u zeker een Victron lader of omvormer te kiezen. In complexe systemen waarin Victron reeds is ingebouwd zal het zo zijn dat Victron acculaders of omvormers gewoon beter aansluiten bij de rest van het systeem.

Wanneer Mastervolt?
Mastervolt kiest u als u reeds een systeem heeft dat gebouwd is met Mastervolt producten. U kiest ook voor Mastervolt als u nog geen enkel systeem heeft of een compleet systeem wilt vervangen of bouwen. Wij kunnen u als leverancier van Mastervolt goed adviseren over welke laders het beste toepasbaar zijn in uw situatie.

Conclusie
Victron en Mastervolt zijn vergelijkbaar qua kwaliteit, qua toepassingsgebied en qua prijs. De keus voor een bepaald merk is vooral persoonlijk en vooral gericht op de reeds aanwezige apparatuur in het schip of het voertuig. Is dat voornamelijk Victron dan kiest u Victron en is dat voornamelijk Mastervolt, kies dan voor Mastervolt.

In onderstaande selectie van producten hebben we al onze Mastervolt producten opgenomen. We kunnen alle producten uit de gehele catalogus van Mastervolt aanbieden. Dus als u een product zoekt dat niet in de lijst staat, neem dan even contact met ons op en we doen u een aanbieding.

 

Lees meer
Filter uw producten
Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V
6V en 12V accu's tot ± 30Ah

De Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is aan te sluiten met accuklemmen, eyelets of via de sigarettenaansteker ingang.
Victron Blue Power IP65 Acculader 12/4
12V accu's tot ± 120Ah

De Victron Blue Power IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is aan te sluiten met accuklemmen, eyelets of via de sigarettenaansteker ingang.
Mastervolt Easycharge Portable 1.1A
6V en 12V accu's tot ± 25 Ah

De Mastervolt Easycharge Portable 1.1A is een compacte stille acculader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden/ druppelladen van 6V en 12V accu's van 2,2Ah tot ongeveer 25Ah.
Victron BlueSolar 30Wp mono
Dit Victron BlueSolar Monokristallijn zonnepaneel levert een vermogen van 30Wp bij 12V. U kunt hiermee bijvoorbeeld een kleine 12V laden en onderhouden.
Mastervolt Easycharge Portable 4.3A
6V en 12V accu's tot ± 90 Ah

De Mastervolt Easycharge Portable 4.3A is een compacte stille acculader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden/ druppelladen van 6V en 12V accu's van 14Ah tot ongeveer 90Ah.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4
12V accu's tot ± 120Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5
12V accu's tot ± 150Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron BlueSolar 55Wp mono
Dit Victron BlueSolar Monokristallijn zonnepaneel levert een vermogen van 55Wp bij 12V. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu laden en onderhouden.
Mastervolt Solar ChargeMaster SCM20 PWM
Solar ChargeMaster SCM20 PWM

De Mastervolt Solar ChargeMaster SCM20 PWM werkt op basis van PWM techniek en biedt een prima oplossing om accu’s te laden door middel van zonne-energie. De SCM20 PWM is geschikt voor 12V en 24V systemen.
Aanbieding Mastervolt Easycharge 6A
Mastervolt Easycharge 6A
6V en 12V accu's tot ± 120 Ah

De Mastervolt Easycharge 6A is een compacte stille acculader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden/ druppelladen van 12V accu's van 14Ah tot ongeveer 120Ah.

€99,95 €89,95

Informatie
Victron Phoenix 12/250 Omvormer
Sinusomvormer 250 Watt

De Victron Phoenix 12/250 Pure Sinewave Inverter/ Omvormer zet een 12V spanning om naar een pure sinus wisselstroom met een voltage van 230V. De Phoenix 12/250 geeft daarbij 250 Watt aan continue vermogen.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7
12V accu's tot ± 225Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
*Incl. btw
Pagina 1 van 6