Modules

Modules zijn onderdeel van een groter geheel. Zoals van een - modulair - systeem. In onze webshop met alle soorten producten en benodigdheden ten behoeve van goed acculaden, zijn er meerdere systemen die bestaan uit modules.

De aard van zo'n module loopt sterk uiteen. Het kan een printer zijn (zoals de GYS Smart Printer Module) voor gebruik in combinatie met een specifieke lader, om laaddata te kunnen verzamelen én zichtbaar vastleggen voor in de werkplaats. Het kan een WIFI module adapter zijn voor de combinatie met een laadsysteemdisplay. Of een Smart USB Module of Smart Light Module: speciaal voor een type lader (van onder andere het merk GYS hebben we meerdere modules).

Zie ook de andere voorbeelden. Zoekt u 'één of andere' module als onderdeel of toevoeging / applicatie van een lader of laadsysteem? Dan is dat een blik op deze pagina's waardig. Vindt u nog niet wat u zoekt? Bel of mail ons en wij denken graag (en snel) met u mee!

 

Lees meer
Filter uw productenVictron CCGX WiFi Module Long Range - N300 USB-N14
Deze Asus USB 2.0 WiFi adapter N300 kunt u gebruiken voor de koppeling van de Victron Color Control GX met een WiFi-netwerk. Deze krachtige adapter is compact, krachtig en snel.
GYS Smart USB Module (SUM)
Met de GYS Smart USB Module (SUM) kunt u via de USB aansluiting op uw laptop of computer communiceren met een GYSFlash apparaat. De Smart USB Module wordt aangesloten op de seriële poort van de GYSFlash.

€164,95

Informatie
GYS Smart Light Module (SLM)
De Smart Light Module (SLM) geeft met licht- en geluidssignalen up-to-date info, van veraf, over de staat en het functioneren van de GYSflash CNT lader. Met voeding vanuit de CNT lader via een SMC-kabel. Incl. klittenband voor flexibele bevestiging.

€219,95

Informatie
GYS Smart Printer Module
De Smart Printer Module (SPM) is een thermische printer voor de GYSflash CNT laders. Ultracompact, 200 dpi en met high speed printsnelheid. Dankzij magnetische onderzijde ook verticaal te plaatsen. Met USB-connectie voor keyboard en barcode scanner.

€290,95

Informatie
GYS Power Hub Module (PHM)
Met de GYS Power Hub Module (PHM) kunt u tot 4 identieke GYSFLASH apparaten parallel aansluiten, om zo accu’s met een grote capaciteit te kunnen opladen.

€329,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1