Fietsaccu voor uw Shimano e-bike motor

Fietsaccu voor uw Shimano e-bike motor kopen? Via Acculaders.nl heeft u snel een vervangende Shimano e-bike accu gevonden!

Laadt uw elektrische fiets accu met Shimano motor niet meer op? Of verliest de accu merkbaar capaciteit doordat u niet zo ver meer kunt rijden als voorheen? In plaats van reviseren of repareren van de fietsaccu is het vervangen van de fietsaccu vaak een goede keus. Koop uw nieuwe e-bike accu bij een specialist. Wij geven duidelijke informatie over de producten en uw accu is snel geleverd en tevens verzendkostenvrij!

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een goede fietsaccu?
Bij de aanschaf van een nieuwe accu moet u rekening houden met de volgende zaken:

  • het voltage van het aandrijfsysteem van de fiets (oftewel het voltage van de motor van uw elektrische fiets), de plaats van de accu op de fiets (bagagedrager, frame, onder het zadel, of anders)
  • de gewenste capaciteit van de accu (hoe hoger de capaciteit in Ah/ kWh hoe verder u kunt rijden met uw elektrische fiets)
  • de aansluiting op uw fiets (bekijk goed of de vorm van de stekkers en de accu overeenkomt met die van de aansluiting op uw fiets).

Let verder op de noodzaak van het pairen van de accu. Sommige fietsaccu’s kunnen niet zomaar vervangen en gebruikt worden. Ze moeten gepaired worden op het systeem van de elektrische fiets. Als dit nodig is dan hebben wij dat bij de accu vermeld. We vermelden duidelijk of de accu ‘Plug-and-play’ is of dat deze gepaired moet worden. Als u de fietsaccu moet pairen dan kunt u dat laten doen bij de fietsenmaker of fietsenhandel die dat bewuste merk e-bike levert.

Voor de Shimano motorsystemen is pairen van de accu niet nodig. 

Een laatste punt van belang is de aansluiting van de acculader op de fietsaccu. Als de stekkers van de te vervangen accu overeenkomen met die van uw huidige fietsacculader dan hoeft u geen nieuwe fietsacculader te kopen. En dat scheelt weer geld natuurlijk.

 

Lees meer
Filter uw productenShimano STEPS BT-E6000 - 36V accu 418Wh (11,6Ah)
36V - 11,6Ah

Originele Shimano STEPS fietsaccu voor de 36V elektrische fietsen met een Shimano motorsysteem en een plaatsing van de accu bij de bagagedrager. Dit is een 36 volt e-bike accu met 418 Watt-uur capaciteit.

€559,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1