Zonnepaneel montage

Zonnepaneel montageproducten. Zie ook ons volledige productassortiment voor acculaden met zonne-energie.

Zonnepaneel monteren? Montage-onderdelen zoals stekkers, snoeren, montagehoeken, montagekit en méér: alle onderdelen voor het bevestigen van uw zonnepaneel of solar daglichtpaneel zijn hier te vinden. Met bij elk product een duidelijke uitleg en duidelijke foto's. Van de merken TopSolar tot Solara en Victron, van kabels in alle afmetingen voor het aansluiten van panelen op laadregelaars (gelijkstroom/wisselstroom) tot kabels met een male en female solarstekker voor de koppeling van de zonnepanelen. En van waterdichte dakdoorvoeren in alle soorten en maten voor de zonnepaneelmontage op caravan, camper, tuinhuisje of boot tot lichtgewicht verbindingsspoilers, zonnepaneelhouders en nog veel méér. Schroom niet om ons, bij vragen, te contacteren voor meer info.

Tip bij montage van zonnepanelen

Let er bij de montage van uw zonnepanelen altijd goed op dat de zonnepanelen niet plat tegen het dak of ander oppervlak gemonteerd worden. Zonnepanelen werken het beste als ze goed gekoeld worden. Ruimte achter (onder) het zonnepaneel is dan echt belangrijk. Bij hoge temperaturen is de opbrengst van zonnepanelen minder hoog. Montage met de spoilers en de montagehoeken die in deze categorie getoond worden zorgt er automatisch voor dat uw zonnepanelen op de juiste manier en met voldoende tussenruimte geplaatst worden.

 

Lees meer
Solara Solar montage verbindingspoiler HSV/W
Twee zonnepanelen aan elkaar monteren op het dak van uw camper, caravan, huisje of op uw boot? Met deze witte, lichtgewicht ABS verbindingsspoiler - een set van twee stuks - verbindt u het ene zonnepaneel met het andere.
Solar Construct Set A - Montageset Zwart
Deze montageset van Solar Construct bestaat uit 4 montagerails van 40cm lang en 4 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken.
Aanbieding Solara Solar zonnepaneel montage hoeken alu (set 4 stuks)
Solara Solar zonnepaneel montage hoeken alu (set 4 stuks)
Deze set voor de montage van een zonnepaneel bestaat uit vier hoekelementen, vervaardigd uit aluminium. Inclusief schroeven. Montageset te gebruiken voor het plaatsen van een zonnepaneel op bijvoorbeeld boot, caravan of camper.

€59,95 €54,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1