Blokzekeringen/ Autozekeringen/ Poolbeveiliging

Blokzekering, ook wel autozekering of poolbeveiliging genoemd. Een blokzekering is een hoofdzekering die op het draadeind van de accupool geplaatst wordt en die daarmee de maximale stroom uit de accu in de gaten houdt. Komt die boven de waarde van de zekering dan smelt deze en is de stroomkring onderbroken.

De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.

Lees meer
Filter uw producten
Isolatiemoer voor blokzekering
Met deze isolatiemoer kunt u een blokzekering vastzetten op een accupool. Deze isolatiemoer past op een M8 draadeind/ accupool.
Blokzekering 75A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 75A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 300A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 300A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 100A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 100A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 250A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 250A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 200A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 200A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 175A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 175A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 125A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 125A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 50A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 50A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blokzekering 150A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 150A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blue Sea Systems Blokzekering MRBF 175A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 175A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
Blue Sea Systems Blokzekering MRBF 90A
Deze blokzekering/ hoofdzekering is bedoeld voor bevestiging op de accupool en heeft een waarde van 90A. De blokzekering of poolbeveiliging heeft een transparante afdekking zodat deze makkelijk te controleren is.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2