Tacklife startboosters

Startboosters / jumpstarters van het merk Tacklife zijn goedkoop in aanschaf. Lees hier meer over dit budgetmerk. Ook vertellen we welke startboosters een goed alternatief zijn voor Tacklife.Inhoudsopgave

  1. Tacklife: kenmerken van dit budgetmerk
  2. Acculaders.nl verkoopt alternatieven voor de boosters van Tacklife
  3. Voordelen van het kopen van een vergelijkbare startbooster
  4. Een goedkope jumpstarter van Tacklife kopen?
  5. Eigenschappen van de Tacklife startboosters KP120, KP200, T6 en T8
  6. Tabel: productvergelijking Tacklife startboosters
  7. Reviews Acculaders.nl
  8. Daarom Acculaders.nl
  9. Kies bij twijfel een goed alternatief voor Tacklife

>

 

 

Tacklife: kenmerken van dit budgetmerk

Tacklife is een goedkoop budgetmerk startboosters. Ze zien er mooi uit en zijn compact, met een beperkt gewicht. Daardoor zijn ze ook makkelijk hanteerbaar. Tacklife wordt gemaakt vanuit de goedkopere buitenlandse fabrieken. Levering is inclusief veiligheidscase en met oplader. Toepassingen van de Tacklife jumpstarters zijn er voor de particulier (voor in de auto voor in geval van nood) en voor de garagehouder.

Tacklife startboosters

>

 

 

Acculaders.nl verkoopt alternatieven voor de startboosters van Tacklife

Acculaders.nl verkoopt goede alternatieven voor de Tacklife KP120, KP200, T6 en T8 startboosters. Die alternatieve jumpstarters in onze webshop zijn van grotere, bekende merken, zoals Noco Genius. Ze zijn zeer zeker de moeite van het vergelijken waard: op prijs én kwaliteit.

Tacklife maakt goedkope startboosters voor 12V voertuigen. Het merk staat bekend om zijn lage prijzen, mooie uiterlijk en meerdere basic functionaliteiten.

>

 


Voordelen van een vergelijkbare startbooster

Het voordeel van het kopen van een alternatief voor de Tacklife startboosters, zoals met startvermogen 300A of 500A en piekvermogen van 800 tot 2000A? De jumpstarters op Acculaders.nl die corresponderen met de KP120, KP200, T6 en T8 uitvoeringen van Tacklife bieden zekerheid als het gaat om kwaliteit. Een ander voordeel van die vergelijkbare producten is het uitgebreidere aantal functies. Bovendien zijn onze alternatieven krachtige boosters, met eerlijke en kloppende specificaties. De jumpstarters zoals van Noco Genius die we verkopen zijn bewezen krachtig, conform de beloofde capaciteit. En je koopt zeker een product dat verkocht mag worden binnen de EU.

>

 

 

Wel of niet een goedkope startbooster van Tacklife?

Sta je voor de beslissing om wel of niet een Tacklife startbooster te kopen? Mogelijk heb je dan eerst behoefte aan wat meer zekerheid, zeker gezien de lage prijs van het budgetmerk Tacklife. Biedt die starter wel voldoende vermogen, precies volgens de specificaties? Past de booster bij de toepassing die je ervoor in gedachten had? Hoe lang gaat de KP120, KP200, T6 of T8 mee? Welke functionaliteiten zitten er eigenlijk op? 

Vergelijken vóór het kopen

Zorgvuldig vergelijken, kiezen en kopen. Voor wie dat wil, heeft Acculaders.nl bij elke specifieke Tacklife startbooster 12V een concreet en goed alternatief. Zie de tabel.

>

 

 

Eigenschappen van de Tacklife KP- en T-serie startboosters

De Tacklife KP120 12V startbooster heeft een startvermogen van 300A. Het piekvermogen is 1200A. Het is de dunnere variant van de Tacklife T-serie. Deze jumpstarter (niet geschikt voor lithium) is geschikt voor auto's tot 150PK, voor 12V (tot 8 liter benzine en 6 liter diesel). Een veiligheids- en beschermkoffer en 230V snelle laadadapter zijn inbegrepen. Met de Tacklife KP120 zijn, via een USB-C poort, ook devices zoals een smartphone op te laden. Een van de functionaliteiten is de USB Quick charge. Verder zijn er nog 2 USB poorten, een DC poort, multifunctionele LED verlichting en startkabelklemmen. De capaciteit van deze lithium batterij is 12800mAh/47.7Wh.

De Tacklife KP200 12V startbooster heeft een startvermogen van 500A. Het piekvermogen is 2000A. Het is de dunnere variant van de Tacklife T-serie. Deze jumpstarter (niet geschikt voor lithium) is geschikt voor auto's tot 150PK, voor 12V (alle liter benzine en 7 liter diesel). Een veiligheids- en beschermkoffer en 230V snelle laadadapter zijn inbegrepen. Met de Tacklife KP200 zijn, via een USB-C poort, ook devices zoals een smartphone op te laden. Een van de functionaliteiten is de USB Quick charge. De KP200 doet tevens dienst als powerbank voor bijvoorbeeld grotere (auto-)accessoires. Verder zijn er nog 2 USB poorten, een DC poort, multifunctionele LED verlichting en startkabelklemmen. De capaciteit van deze lithium batterij is 16800mAh/62,2Wh.

De Tacklife T6 12V startbooster heeft een startvermogen van 300A. Het piekvermogen is 800A. Deze jumpstarter (niet geschikt voor lithium) is geschikt voor auto's tot 150PK, voor 12V (6.2 liter benzine en 5 liter diesel). Een veiligheids- en beschermkoffer en 230V snelle laadadapter zijn inbegrepen. Met de Tacklife KP200 zijn, via een USB-C poort, ook devices zoals een smartphone op te laden. Een van de functionaliteiten is de USB Quick charge. De T6 doet tevens dienst als powerbank voor bijvoorbeeld middelgrotere (auto-)accessoires. Verder zijn er nog 1 USB poort, een DC poort en LED verlichting. De capaciteit van deze lithium batterij is 18000mAh/61Wh.

De Tacklife T8 12V startbooster heeft een startvermogen van 500A. Het piekvermogen is 800A. Deze jumpstarter (niet geschikt voor lithium) is geschikt voor auto's tot 150PK, voor 12V (6.5 liter benzine en 5.5 liter diesel). Een veiligheids- en beschermkoffer en 230V snelle laadadapter zijn inbegrepen. Met de Tacklife KP200 zijn, via een USB-C poort, ook devices zoals een smartphone op te laden. Een van de functionaliteiten is de USB Quick charge. De T6 doet tevens dienst als powerbank voor bijvoorbeeld middelgrotere (auto-)accessoires. Verder zijn er nog 2 USB poorten, een DC poort en sterke LED verlichting. De capaciteit van deze lithium batterij is 18000mAh/66.6Wh.

>

 

 

Productvergelijking Tacklife en vergelijkbare jumpstarters

 

  TACKLIFE STARTBOOSTER   VERGELIJKBARE EN BETERE STARTBOOSTERS
 MEER INFO

 Tacklife KP120

 

  Noco Genius GB20 400A

 

 


 BEKIJKEN


 

 Tacklife KP200

 

 Noco Genius GBX55 1750A

 
 Noco Genius GB70 2000A

 Noco Genius GB40 1000A (kleiner alternatief, veelal voldoende én goedkoper)

 Noco Genius GB50 1500A (kleiner alternatief, veelal voldoende én goedkoper)

 

 BEKIJKEN

 

 BEKIJKEN

 

 BEKIJKEN

 

 BEKIJKEN

 Tacklife T-6

 
  Noco Genius GB20 400A (iets duurder, krachtiger en beter)

 

 
 BEKIJKEN

 

 Tacklife T-8

 
 Noco Genius GB40 1000A (beduidend krachtiger, slechts iets duurder)

 Noco Genius GB20 400A (iets minder krachtig, wel goedkoper én bekender merk)

 BEKIJKEN

 

 BEKIJKEN

 Tacklife T-8 Max

 
 
 Noco Genius GBX55 1750A

 Noco Genius GB70 2000A

 Noco Genius GB40 1000A (kleiner alternatief, veelal voldoende én goedkoper)

 Noco Genius GB50 1500A (kleiner alternatief, veelal voldoende én goedkoper) BEKIJKEN

 BEKIJKEN


 BEKIJKEN


 BEKIJKEN

 

 

 

>

 


Reviews Acculaders.nl

“Bestelling snel geleverd. Betrouwbare website.”
“Eerlijk. Goede prijs. Snel. En vriendelijke klantenservice.”
“Fijn telefonisch geholpen. Snelle levering zoals toegezegd.”
“Gunstige prijs, snel geleverd, goed verpakt.”
“Prima shop. Snelle levertijd. Duidelijke communicatie.”


Acculaders.nl reviews: een cijfer van bijna 10.

>

 

 

Daarom Acculaders.nl

Acculaders.nl bestaat sinds 2015. In onze webshop verkopen we opladers, druppelladers, startboosters en veel meer producten die gerelateerd zijn aan acculaden. Onze webshop heeft gedetailleerde kennis, biedt klantvriendelijk advies en zorgt voor snelle levertijden. Kies uit ons grote aanbod een gunstige aankoop. We denken ook altijd graag met je mee.

Naast zorgvuldige en complete productbeschrijvingen bieden we ook telefonische support.

Acculaders.nl staat bekend om de kwaliteitsmerken, waaronder meerdere budgetmerken. We bieden daarmee ook goede alternatieven voor (nog) onbekende merken die op het eerst oog minder zekerheid bieden. Behalve alternatieven voor Tacklife startboosters hebben we ook alternatieven voor Amarew laders en Benton acculaders. En voor de laad- en startproducten van merken van de grote bouwmarkten. Altijd met een goede garantie.

>

 


Kies bij twijfel een alternatief voor Tacklife

Twijfel je over het kopen van een goedkope Tacklife startbooster? Het loont de moeite om eerst ook de goed vergelijkbare producten te bekijken. Zoals van het merk Noco Genius. Op deze pagina vind je een tabel met producten die qua specificaties sterk lijken op de Tacklife KP120, KP200, T6 of T8. De genoemde alternatieven zijn compleet, van een groot en bekend merk, bieden veel functies en zijn kwalitatief sterk. En ze zijn niet of nauwelijks duurder, zéker als je ook even kijkt naar de meerwaarde en daarmee de – bewezen – sterke verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

TACKLIFE KP120, KP200, T6 EN T8 > GOEDE ALTERNATIEVEN

 

Disclaimer
Ondanks een grote mate van zorgvuldigheid in het vervaardigen van de content op deze pagina, is Acculaders.nl niet aansprakelijk voor onverhoopte fouten, onvolledigheid of andere tekortkomingen van deze uitleg. Noch kan Acculaders.nl, zijnde wederverkoper en géén installateur, aansprakelijk worden gesteld voor enig foutief gebruik van de via ons gekochte producten en eventuele negatieve gevolgen daarvan. Lees altijd de gebruiksaanwijzing, ken de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en win bij twijfel altijd verder informatie in. Zie ook onze disclaimer: 4.b Content en aansprakelijkheid.

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of motorfiets starten met deze GB20. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€109,95 €94,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB40. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€129,95 €119,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB50. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€189,95 €169,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GBX55 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1750A
Noco Genius GBX55 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1750A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GBX55 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1750A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX55. U kunt er ook telefoon, iPad en laptop mee opladen.

€239,95 €209,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB70 Jumpstarter 2000A
Noco Genius GB70 Jumpstarter 2000A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB70 Jumpstarter 2000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB70. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€229,95 €209,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1