Acculader voor de golfkar / golf buggy / club car

Een golfkar / golfbuggy opladen of bijladen (onderhoudsladen)? De elektrische golfkar heeft een acculader nodig voor het voltage en laadvermogen passend bij het type buggy, met de juiste adapter en stekker. Er komt nauwgezet maatwerk kijken bij het kopen van een golfkar acculader. Een nieuwe golfkar batterijlader kan toegepast zijn voor een natte of droge loodzuuraccu, voor elektrische spanning van 12V, 24V, 36V of 48V en voor amperages van 15A, 20A, 25A en 30A. Op Acculaders.nl begeleiden wij u bij het kopen van de juiste golfkar batterijlader, met een goede uitleg per merk en model golfkar acculader. Zo maken we ook het kiezen van de juiste instellingen inzichtelijk.

Acculaders.nl heeft naast de hoogfrequente buggy acculader en bijbehorende attributen zoals netsnoer voor Schuko én 110V (de laatste zijn overzees te gebruiken, zoals u mogelijk kent van uw golftrip in Noord-Amerika), ook alle modellen kabels en stekkers in het assortiment. Voor elke toepassing of aansluiting met betrekking tot de elektrische golfkar en zijn accu is de lader inzetbaar. Bij onze acculaders voor golfkarren vindt u vanzelf de uitgebreide mogelijkheden qua adapters en kabels.

Kenmerken van de acculader voor de golfkar

De lader of laders die u ziet staan in deze categorie druppelladers voor de golfkar, hebben alle gewenste eigenschappen van deze tijd. Denk aan een overzichtelijk LED display waarmee u de laadvoortgang heel duidelijk kunt volgen. En denk aan de vele instellingen-op-maat van bijvoorbeeld de AQ-Tron hoogfrequent acculader 12-48V 15-30A, met instelbaar voltage, instelbaar ampèrage en de instelbare, programmeerbare dipswitch (inclusief uitleg in woord en beeld). De laders voor de golfbuggy hebben veelal ook handige standaard instellingen specifiek voor de soort accu, zoals float charge: goed voor én effectief laden én vervolgens effectief bijladen / onderhoudsladen.

De elektrische golfkar – golf buggy / buggy / golf cart / golf car of club car

De meest gebruikte term voor een elektrische golfkar is in Nederland simpelweg golfkar of golf buggy (zie ook onze categorie golf trolley). Golfers spreken overigens meestal gewoon over ‘de buggy’. Over de grens worden golf buggy’s ook wel aangeduid als (electric) golf cart, golf car of club car, maar binnen onze landsgrenzen en in België is golfkar of golfbuggy de meest gangbare benaming.

 

Acculaders voor golfkar

Hoe instellingen wijzigen van de acculader voor de golfkar? Acculaders.nl legt het uit.

Meer over de golf buggy / golfkar | Wat is een golfkar?

Een golfkar / buggy is elektrisch aangedreven, heeft drie of vier wielen, meestal een overkapping en een plexiglas voorruit, heeft open zijkanten en achterkanten, is zo goed als altijd overwegend wit van kleur, heeft beperkte afmetingen en ruimte voor het vervoeren van maximaal twee personen en hun spullen.

Het doel van de golfkar is het eenvoudig kunnen verplaatsen van de golfers zelf, hun clubs, golftassen en overige attributen, tijdens hun partij op de vaak uitgestrekte golfbaan. Ook medewerkers zoals die van de golfbaan zelf (de greenkeeper bijvoorbeeld) gebruiken de buggy.

Voor elke elektrische golfkar de beste acculader

Hoewel de golf buggy met het oog op een soepele doorstroom van de spelers soms zelfs verplicht is te gebruiken, gelden er vaak ook ‘verkeersregels’. De snelheid van de buggy is doorgaans maximaal zo’n 25 kilometer per uur. Ook op bijvoorbeeld bungalowparken doet deze handige, zogeheten handicart regelmatig dienst, uiteraard voor andere logistieke doeleinden dan golf. Elektrische golfkarren zijn er verder van eenvoudig tot ultramodern en met de meest luxe voorzieningen, maar een gemene deler is dat ze normaliter worden aangedreven door een elektromotor. Daarmee zijn ze voorzien van een accu, die behalve bijladen ook goed onderhoud behoeft. De beste acculaders voor de golfkar / golfbuggy? Die vindt u hier!

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah


De MXS 5.0 is een geavanceerde acculader met automatische temperatuurcompensatie. Deze acculader levert uitstekende prestaties voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah.

€89,95 €74,95

Informatie
Aanbieding CTEK MXS 5.0 Value Pack
CTEK MXS 5.0 Value Pack
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah


De Value Pack bestaat uit de CTEK MXS 5.0, de CTEK Comfort indicator kabel, de CTEK bumper 60 en een 5000mAh CTEK powerbank in de vorm van een CTEK lader. De Value Pack wordt geleverd in een mooie display doos.

€119,95 €99,95

Informatie
CTEK MXS 7.0 (12V / 7A)
12V accu's tot ± 150 Ah
onderhoud tot ± 225 Ah


De MXS 7.0 is ideaal voor het opladen van grotere accu’s zoals in caravans, recreatievoertuigen en auto’s. Het is de perfecte universele 12V lader. De MXS 7.0 heeft tevens een supply (voeding) functie.

€139,95

Informatie
Aanbieding CTEK MXT14 (24V / 14A)
CTEK MXT14 (24V / 14A)
24V accu's tot ± 300 Ah
onderhoud tot ± 500 Ah


De MXT 14 is een professionele 24V lader. Hij is ontwikkeld voor commerciële voertuigen met zwaar belaste accu’s en hij is zodoende ideaal voor bussen, vrachtwagens en CV-werkplaatsen.

€289,00 €254,95

Informatie
CTEK MXS 10 (12V / 10A)
12V accu's tot ± 200 Ah
onderhoud tot ± 300 Ah


De MXS 10 is een geavanceerde lader. Hij is ideaal voor professioneel gebruik en perfect voor werkplaatsen, caravans, recreatievoertuigen, boten of auto’s. De MXS 10 is uitstekend geschikt om een breed scala aan accuproblemen op te lossen.

€174,95

Informatie
Aanbieding CTEK Lithium XS (LIFEPO4 - 12V / 5A)
CTEK Lithium XS (LIFEPO4 - 12V / 5A)
12V accu's tot ± 60 Ah
onderhoud tot ± 120 Ah


De LITHIUM XS is speciaal ontwikkeld om lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) accu's op te laden en te onderhouden. Het is een processorgestuurde acculader en zorgt voor optimale prestaties en een langere levensduur van uw accu.

€125,00 €109,95

Informatie
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 36V 2A
36V lithium-ion acculader - XLR Stekker

De MegaCharge Lithium 36V 2A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 36V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke
CTEK XS7000 Non Multi (12V / 7A)
12V accu's tot ± 150 Ah
onderhoud tot ± 225 Ah


De XS 7000 is de perfecte universele 12 V lader. De XS 7000 heeft geen modusknop - steek hem gewoon in het stopcontact en sluit de accukabels aan om met laden te beginnen.

€134,95

Informatie
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 24V 2A
24V lithium-ion acculader - XLR Stekker

De MegaCharge Lithium 24V 2A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 24V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 60V 5A
60V lithium acculader - C13 Stekker

De MegaCharge Lithium 60V 5A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 60V lithium accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, scootmobiels en soortgelijke voertuigen.

€128,95

Informatie
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 48V 3A
48V lithium-ion acculader - C13 Stekker

De MegaCharge Lithium 48V 3A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 48V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke
BatteryLabs MegaCharge Lithium 24V 3A
24V lithium acculader - C13 Stekker

De MegaCharge Lithium 24V 3A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 24V LiFePO4 accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke voe
*Incl. btw
Pagina 1 van 10