Schuko stekkers, adapters, snoeren, connectoren

Schuko is de afkorting van Schutz-Kontakt. Dat is Duits voor 'beschermcontact'. Schuko stekkers, wandcontactdozen, kabels en snoeren vormen in Europa een bekende standaard als stopcontact en contactdoos. Een voorbeeld van Schuko is de (niet-geaarde) eurostekker.

Het kenmerk van Schuko contacten is dat deze aan de stekkerzijde bestaat uit twee ronde pinnen. De diameter hiervan is 4,8 millimeter. De lengte van beide Schuko polen is 19 millimeter. De afstand tussen de beide pinnen bedraagt (ook) 19 millimeter, gerekend tussen de kernen van de pinnen. Daarnaast is er aan beide kanten van de binnenzijde een metalen randaardecontact (bij geaarde varianten).

In de contactdoos bevinden zich twee gaten voor de polen van de Schuko stekker. Verder heeft de Schuko wandcontactdoos aan beide binnenzijden een metalen klemmetje, voor de aarde-connectie. Voor geaarde aansluitingen verkopen we 3-aderige Schuko kabels.

Wij bieden hier:

  • Schuko stekkers / connectoren
  • Schuko adapters
  • Schuko kabels en snoeren snoeren (verschillende lengtes)

Te gebruiken voor diverse toepassingen.

 

Lees meer
Filter uw producten


Ratio Schuko-Prolink Netsnoer 3G 0,75mm²- 2 meter
Met dit Ratio Schuko-Prolink (female) Netsnoer kunt u een Prolink aansluiting maken vanuit een standaard Schuko stopcontact. De kabel is 3 aderig 0,75mm² en is 2 meter lang.
Ratio Schuko-Prolink Netsnoer 3G 1,5mm²- 1 meter
Met dit Ratio Schuko-Prolink (female) Netsnoer kunt u een Prolink aansluiting maken vanuit een standaard Schuko stopcontact. De kabel is 3 aderig 1,5mm² en is 1 meter lang.
Aansluitsnoer met aangegoten stekker 180 cm
Dit aansluitsnoer/ netsnoer met aangegoten stekker van 180 cm lang heeft aan een kant een stekker voor het standaard schuko stopcontact en aan de andere kant zijn de draden los van te schroeven aan een elektrisch apparaat.
Ratio Schuko-Prolink Netsnoer 3G 1,5mm²- 2 meter
Met dit Ratio Schuko-Prolink (female) Netsnoer kunt u een Prolink aansluiting maken vanuit een standaard Schuko stopcontact. De kabel is 3 aderig 1,5mm² en is 2 meter lang.
Ratio Schuko-Prolink Netsnoer 3G 0,75mm²- 3 meter
Met dit Ratio Schuko-Prolink (female) Netsnoer kunt u een Prolink aansluiting maken vanuit een standaard Schuko stopcontact. De kabel is 3 aderig 0,75mm² en is 3 meter lang.
Aanbieding Victron Netsnoer CEE 7/7 2 meter
Victron Netsnoer CEE 7/7 2 meter
Met dit Victron Energy netsnoer kunt u o.a. uw acculader van het type Phoenix Smart IP43 en Skylla-S aansluiten op het 230V net. Het snoer heeft een lengte van 2 meter. Uiteraard is dit snoer ook te gebruiken voor andere elektrische apparatuur met een C14

€13,95 €8,95

Informatie
Ratio Schuko-Prolink Netsnoer 3G 1,5mm²- 3 meter
Met dit Ratio Schuko-Prolink (female) Netsnoer kunt u een Prolink aansluiting maken vanuit een standaard Schuko stopcontact. De kabel is 3 aderig 1,5mm² en is 3 meter lang.
Legrand Geaarde Stekker 2P Rubber IP44 Zwart
Deze geaarde stekker van Legrand is spatwaterdicht (IP44) en daarmee blijven uw aansluitingen in de stekker droog en goed beschermd. De stekker is gemaakt van rubber en is uitgevoerd in 2P plus aarde.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 1.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 1,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 0.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 0,5 meter.
CTEK AC kabel Schuko naar C13
Deze AC kabel voor schuko naar C13 kunt u gebruiken als reservekabel of als vervanging van een kapotte AC kabel. De C13 stekker is de aansluiting op het apparaat en de schuko stekker is de normale 2 polige stekker voor het 220V net met randaarde.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1 meter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4