Laadstation Porsche

Een laadstation voor een Porsche kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw hybride automodel van Porsche. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Porsche, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Porsche twee plug-in hybride auto's: de Porsche Cayenne S E-Hybrid en de Porsche Panamera S E-Hybrid. Daarnaast heeft Porsche één volledig elektrische auto de Porsche Taycan.

  • De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een accu met een capaciteit van 10,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een accu met een capaciteit van 9,4 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Porsche Taycan heeft een accu met een capaciteit van 79,5 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstation voor Porsche

  • De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan 1-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadstation Type 2, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan 1-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadstation Type 2, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Porsche Taycan heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan 3-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadstation Type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Taycan 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Porsche en u vindt de meest geschikte laadstations!

 

Lees meer