Acculader elektrische fiets | pin aansluiting: 5-polig

Vind op deze pagina's 5-polige acculaders voor de elektrische fiets. Het aantal pinnen aan de stekker van de oplader correspondeert uiteraard met de gaatjes in de e-bike accu. Ook aan de hand van uw originele fietsacculader ziet u voor welke aansluiting uw nieuwe lader geschikt moet zijn. Er zijn natuurlijk ook andere type stekkers.

Welke plug of stekker past er in de accu van uw elektrische fiets. Is dat een stekker met 5 pinnen? Dan komen de acculaders op deze pagina in beeld. Het type connector kan onder meer ook zijn:

  • 1-polig
  • 3-polig
  • 4-polig
  • Tulip stekker

Let op: kijk bij het kiezen van een fietslader ook naar andere filters

Let op: ook al past de lader qua aansluiting op de accu van de elektrische fiets, toch is het mogelijk niet de juiste. Zorg dat de eigenschappen van de nieuwe fietsacculader ook overeenkomen met:

  • Het voltage van de accu
  • De capaciteit van de accu ofwel het amperage
  • Het type fietsaccu (zoals lithium)

Gebruik dus niet zomaar de lader van bijvoorbeeld iemand anders in huis, als het exemplaar van u kapot is. Ook al past deze óók op de e-bike van u. Tenzij het natuurlijk gaat om precies dezelfde lader (merk, type en uitvoering) en dezelfde elektrische fiets. In het andere geval raden we aan goed verder te kijken. Want het gevaar van een acculader die niet goed werkt of zelfs kortsluiting veroorzaakt, is dan namelijk reëel. En daarmee automatisch ook de kans op brand.

5 pins acculader voor de fiets kopen

Een 5-polige fietsacculader kopen? We verkopen originele fietsladers. Maar ook niet originele laders van een goed merk. Dat is vaak een goedkopere, en in dit geval evengoed verantwoorde keus. De kwaliteit van deze laders is prima tot zeer goed. Bij vragen: lees en bekijk de informatie bij het product. Resteert er nog twijfel? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Zo vindt u snel de nieuwe 5 pins acculader voor de batterij van uw elektrische fiets.

 

Lees meer
Filter uw productenFiets acculader 36V 2A - 5-pins 11mm ronde laadplug
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Sparta, Batavus, Bafang, Puch, Vogue of Peugeot elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
fiets acculader 42V 2A XLR 5-polig
E-bike oplader voor 42V accu. Voor o.a. deze elektrische fietsen: Sparta C3 en C4, Batavus E-go 2013 en de Koga E-Active en E-Comfort, modellen 2012/2013. Laadcapaciteit: 2A. Met 5-polige pin.
Fiets acculader 36V 2A - TranzX XLR 5-pins
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Sachs, Winora, Victoria, Hercules, Staiger, Pegasus of Panther elektrische fiets met TranzX accu. Deze lader heeft een laadvermogen van 2A.
Acculader voor Stella Type 2 en Fischer 36V Li-Ion - 36V 2A
Acculader voor Stella Type 2 en Fischer

Hoge kwaliteit fiets acculader geschikt voor uw Stella Type 2 en Fischer 36V Li-Ion fietsaccu's. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V. Dit is een vervangende lader voor acculader model SSLC084V42XH.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1