Gereedschap

Gereedschap voor het maken van verbindingen, het monteren en het doen laten werken van energie-installaties, oplaadsystemen en stroomnetwerken, in brede zin. Vind hier allerlei gereedschap rondom acculaden, energie opwekken en aanleggen van spanningssystemen. Van krimptang en perskabelschoentang tot zekeringtrekker, accu schoonmaakborstel en, waaronder nog veel meer, een verstelbare accudrager.

 

Lees meer
Filter uw productenSteekzekering Trekker/ Zekeringtang
Met deze steekzekering trekker kunt u gemakkelijk steekzekeringen uit hun behuizing pakken en eventueel ook weer terugdoen. U kunt zo makkelijk en snel zekeringen vervangen. Geschikt voor 2 formaten steekzekeringen.
Anderson Handvat voor Anderson SB50 stekker
Dit Anderson handvat is geschikt voor Anderson SB 50 stekkers. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
Anderson Handvat voor Anderson SB / SBX175 en 350 en SBE160 en 320
Dit Anderson handvat is geschikt voor Anderson SB / SBX 175 en SB / SBX 350 en tevens voor SBE 160 en SBE 320. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting. Kleur: Grijs
REMA Handvat voor Eurostekker FT80
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van het type FT80. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
REMA Handvat voor Eurostekker 80A
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van 80A. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
Telwin Staalborstel
Met deze staalborstel van Telwin kunt u roest en vuil weg borstelen van ijzer en staal bij het lassen. Met een kunststof handgreep en gegolfd staaldraad.
Mastervolt Montagesleutel t.b.v. de Mastervolt bedieningsknoppen
Deze montagesleutel is special ontworpen om Mastervolt bedieningsknoppen/ schakelaars mee te verwijderen. De weerbestendige bedieningsknoppen kunnen gemakkelijk op het frame bevestigd worden en weer verwijderd worden.
REMA Handvat voor Eurostekker 160A en 320A
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van 160A en van 320A. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
Anderson Handvat voor Anderson SB / SBX175 en 350 en SBE160 en 320
Dit Anderson handvat is geschikt voor Anderson SB / SBX 175 en SB / SBX 350 en tevens voor SBE 160 en SBE 320. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting. Kleur: Rood
Telwin Lasbikhamer Hout
Een sterke lasbikhamer van het merk Telwin met een houten steel kan ingezet worden voor particuliere en professionele laswerkzaamheden.
Telwin Lasborstel met hamer
Met deze staalborstel met hamer van Telwin kunt u vuil en slakken verwijderen bij laswerkzaamheden. De lasborstel is voorzien van een kunststof greep.
Telwin Lasbikhamer Metaal
Een sterke lasbikhamer met een stalen steel en een zwarte kunststof handgreep voor professionele laswerkzaamheden, van het merk Telwin.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3