Gereedschap

Gereedschap voor het maken van verbindingen, het monteren en het doen laten werken van energie-installaties, oplaadsystemen en stroomnetwerken, in brede zin. Vind hier allerlei gereedschap rondom acculaden, energie opwekken en aanleggen van spanningssystemen. Van krimptang en perskabelschoentang tot zekeringtrekker, accu schoonmaakborstel en, waaronder nog veel meer, een verstelbare accudrager.

 

Lees meer
Filter uw producten


Steekzekering Trekker/ Zekeringtang
Met deze steekzekering trekker kunt u gemakkelijk steekzekeringen uit hun behuizing pakken en eventueel ook weer terugdoen. U kunt zo makkelijk en snel zekeringen vervangen. Geschikt voor 2 formaten steekzekeringen.
Telwin Lasbikhamer Hout
Een sterke lasbikhamer van het merk Telwin met een houten steel kan ingezet worden voor particuliere en professionele laswerkzaamheden.
Telwin Lasborstel met hamer
Met deze staalborstel met hamer van Telwin kunt u vuil en slakken verwijderen bij laswerkzaamheden. De lasborstel is voorzien van een kunststof greep.
Telwin Lasbikhamer Metaal
Een sterke lasbikhamer met een stalen steel en een zwarte kunststof handgreep voor professionele laswerkzaamheden, van het merk Telwin.
GYS verstelbare accudrager
Deze accudrager van GYS is verstelbaar van 100 tot 180 mm, in zeven standen. Eenvoudig aan te passen/ Met stevige grip; zowel met betrekking tot het handvat als tot de beide klemmen om de accu.
GYS Schoonmaakborstel voor accu terminals
Handige en efficiënte schoonmaakborstel voor de accu terminal. Plaatsen, draaien en schoon. Met opzetstukken voor de batterijklemmen en borsteltje. Voor een snelle verwijdering van vuilafzetting.
Krimptang voor o.a. MC4 solar connectoren
Handige krimptang voor o.a. MC4 solar connectoren. Deze tang kan kabelschoenen krimpen op kabels met diameters van 2.5mm2, 4mm2 en 6mm2. De tang is gemakkelijk in gebruik en levert een hoge krimpkwaliteit.
BizLine Heteluchtpistool/ Elektrische Verfstripper 2000 W 350-550°
Met deze BizLine Elektrische Verfstripper/ Heteluchtpistool met een vermogen van 2000 W kunt u temperaturen bereiken van 350 tot 550° Celsius. Dit is genoeg om te gebruiken als verfstripper of voor het krimpen van krimpkousen bijvoorbeeld.
Perskabelschoentang voor kabelogen 6 t/m 50mm²
Met deze perskabelschoentang of perstang kunt u perskabelogen van 6mm² tot 50mm² krimpen/ persen op een kabel.

€199,95

Informatie
Perskabelschoentang voor kabelogen 10 t/m 120mm²
Met deze perskabelschoentang of perstang kunt u perskabelogen van 10mm² tot 120mm² krimpen/ persen op een kabel.

€239,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1