Laadkabel Smart

Een laadkabel kopen voor een Smart? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Smart te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Acculaders.nl heeft de oplaadkabels voor Smart op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Smart kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Smart elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Smart
Smart is onderdeel van Mercedes-Benz. Smart heeft vier 100% elektrische auto's: de ForTwo Electric Drive, de EQ forfour, de #1 en de #3.

  • De Smart ForTwo Electric Drive is er ook nog in een cabrio model: de ForTwo Cabrio. Allebei de modellen hebben een accu met een capaciteit van 17,6 kWh. De lader in de auto's laadt via 3 fase met maximaal 32A.
  • De Smart EQ forfour heeft een accu met een capaciteit van 17,6 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.
  • De Smart #1 heeft een accu met een capaciteit van 66 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.
  • De Smart #3 heeft een accu met een capaciteit van 66 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Smart?"

  • De Smart ForTwo Electric Drive en de Smart ForTwo Cabrio hebben een type 2 aansluiting aan autozijde en kunnen laden via 3 fase met 32. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
  • De Smart EQ forfour heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
  • De Smart #1 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
  • De Smart #3 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Smart dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

Lees meer