Rocker schakelaars / Rocker switches

Rocker schakelaars zijn aan-uit switches die bij het omschakelen 'schommelen'. Door de ene zijde van de rocker switch in te drukken, blijft de andere zijde omhoog staan en vice versa. Er zijn echter ook Rocker switches met (deels) pulse bediening.

Er zijn Rocker schakelaars met verschillende stand-mogelijkheden. Zoals Aan-Uit-Aan: een 3-standen schakelaar waarin elke stand als zodanig kan blijven staan. Hetzelfde geldt bij een zogeheten 'Aan-Uit' variant: een 2-standen schakelaar met een vaste Aan-stand en Uit-stand.

Rocker switch met pulse
Bij bijvoorbeeld een zogeheten '(Aan)-Uit' Rocker is sprake van pulsbediening. De schakelaar schakelt in dit geval automatisch terug naar de Uit-stand van de schakelaar.

Acculaders.nl heeft Rocker schakelaars, voornamelijk van het maritieme systeem CZone. Deze switches zijn bestemd voor specifieke CZone modules, zoals in elk geval de SCI module. Ze zijn veelal voorzien van LED (blauw of rood). De Rocker schakelaars kunnen worden afgedekt met een bedieningsknop zoals die uit het assortiment van Mastervolt.

 

Lees meer
CZone Aangepaste Rocker schakelaar mom (AAN)/UIT, rode LED
Aangepaste Rocker schakelaar mom (AAN)/UIT, rode LED voor bij de SCI module van CZone.
CZone Aangepaste Rocker schakelaar mom (AAN)/UIT, blauwe LED
Aangepaste Rocker schakelaar mom (AAN)/UIT, blauwe LED voor bij de SCI module van CZone.
CZone Aangepaste Rocker schakelaar mom (AAN)/UIT/(AAN), blauwe LED
Aangepaste Rocker schakelaar mom (AAN)/UIT/(AAN), blauwe LED voor bij de SCI module van CZone.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1