CZone

CZone producten | CZone is het bedrijf met het gelijknamige, innovatieve besturings- en monitoringssysteem dat reizen op zee makkelijker maakt en (nog) verder veraangenaamt. Dat wil zeggen: CZone regelt met zijn producten, services en accessoires het digitaal managen van het elektrische boordsysteem. Daarbij houdt u zeer geavanceerd en volledig het overzicht en de controle.

Compleet digitaal boordnetwerk

De besturing en monitoring van CZone maakt het installeren van elektrische systemen eenvoudiger: met complete, innovatieve, digitale opties in plaats van ingewikkelde, ouderwetse bedrading. Met CZone vervangt u schakel- en zekeringspanelen door digitale interfaces die onderdeel zijn van een netwerk (zoals het NMEA 2000 netwerk). Dit maakt een optimale bediening van elektrische systemen mogelijk. Ideaal voor maritieme, maar ook voor andere mobiele toepassingen zoals voor de camper.

CZone interfaces en draadloze touchscreens | compleet, configureerbaar, intuïtief

Mede met accessoires zoals de intelligente interfaces (vele opties) en een bijhorende touchscreen als compleet, configureerbaar, intuïtief bedieningsscherm (zie bijvoorbeeld de Touch 10 en de Touch 5), is het beheer van het energiesysteem aan boord veelal een kwestie van één druk op de knop. Vanzelfsprekend is het scherm draadloos, terwijl bijvoorbeeld ook een wifi connectie met uw iPad mogelijk is.

Modi | Geavanceerde controle over alle circuits

Met modusselectie bijvoorbeeld kunt u de bediening van meerdere circuits combineren. U behoudt met CZone zonder enig probleem het overzicht, toezicht en geavanceerde controle op alle belangrijke systemen, onderdelen, specifieke circuits en functies. CZone regelt ook alle randzaken. Dat betekent dat u als eigenaar / passagier misschien zelfs wel kunt genieten van deze fantastische high-end technologie, maar natuurlijk in elk geval van zoveel mogelijk het varen op zee of rijden onderweg. Het denkwerk kunt u immers met een gerust hart overlaten aan het CZone-systeem.

Naadloze integratie met navigatie, energieopslag en méér

CZone biedt een riant arsenaal aan functionaliteiten voor uw boordsystemen op één enkel scherm of draadloos apparaat. CZone zorgt daarbij voor een naadloze integratie met navigatieschermen, energieopslag, energieopwekking en apparaten zoals airconditioning van andere leveranciers.

Bewezen betrouwbaar en duurzaam

CZone is al ruim 10 jaar bewezen betrouwbaar en duurzaam voor het besturen en managen van installaties onder extreme omstandigheden. Voor de recreatieve en semi-commerciële scheepsbouw, maar ook voor voertuigen.

CZone slimme modules

Het CZone netwerk vervangt complexe bekabeling en schakelpanelen door slimme robuuste interfaces en een NMEA 2000 netwerkkabel. Installateurs ervaren een direct voordeel door de vermindering van kabels, gewicht en installatietijd. Bovendien integreert het CZone systeem diverse losse componenten in één intuïtief systeem. Bedrading wordt drastisch vereenvoudigd, want CZone maakt complexe schakelclusters en bekabeling overbodig. En CZone werkt modulair: zo kunt u diverse modules eenvoudig aan het systeem toevoegen om aan de eisen van de OEM en eindgebruiker te voldoen.

CZone: NMEA 2000 gecertificeerd

Het CZone systeem is NMEA 2000 gecertificeerd. Het gebruikt standaard Micro kabels en aansluitingen. Hierdoor is één netwerkprotocol toepasbaar voor verschillende systemen (CZone en andere NMEA 2000 apparatuur). Daarnaast kan CZone bepaalde monitoringsfuncties delen met een NMEA 2000 compatibel beeldscherm, en vergroot de CZone MasterBus Bridge Interface de systeemintegratie.

Onderdelen en veiligheid

Het CZone systeem is ontworpen voor 9-32V systemen. Het omvat verder ingebouwde timers, dimmers (inclusief ondersteuning voor halogeenverlichting), alarmsignalen, spanningsregelaars en afschakeling. Om de veiligheid te garanderen biedt het CZone systeem ook een handmatige bypass. De beveiligingsfuncties bieden bovendien persoonlijke, vergrendelbare configuraties.

Plug & play

Deze moderne technologie biedt ook een plug & play systeem, ontworpen om problemen op te lossen. Is een module defect? Dan programmeert het systeem automatisch de vervangingsmodule na aansluiting hiervan. Zo is elk module vervangbaar zonder tussenkomst van hightech professionals.

>>> CZone | geen enkel ander bedrijf combineert digitaal schakelen, vermogenselektronica en maritieme navigatiesystemen in één interactief, naadloos systeem!

 

CZone producten kopen

CZone producten kunt u kopen op Acculaders.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast CZone onderdelen zijn er op Acculaders.nl nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten

CZone Plug 5 mm voor SCI kabelwartel
Plug (5 mm) voor de kabelwartels van de CZone Switch Control Interface (SCI). Let op: betreft één enkele plug.
CZone Plug 3,2 mm voor SI en MI kabelwartels
Plug (3,2 mm) voor de kabelwartels van de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Het betreft één enkele plug.
CZone Afsluitdop mannelijk
Afsluitdop (mannelijk) te gebruiken als eindstop voor NMEA2000 aansluitingen. Deze T-stekkers zijn onderdeel van het CZone NMEA 2000 netwerk.
CZone Afsluitdop vrouwelijk
Beschermt ongebruikte T-stekkers tegen stof en water. Deze T-stekkers zijn onderdeel van het CZone NMEA 2000 netwerk.
CZone Kabelwartel voor Signal Interface (SI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Signal Interface (SI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI koopt zonder afdichting.
CZone Klemmenblok 6-wegs voor MI
Klemmenblok (6-wegs) bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Afdichtingshuls voor OI en MOI
Siliconen afdichtingshuls (6-draads) voor de CZone Output Interface (OI) en Motor Output Interface (MOI). Als reserveonderdeel of als u de OI of MOI koopt zonder deze afdichting.
CZone Kabelwartel voor Meter Interface (MI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder afdichting.
CZone Kabelset 0,5 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 0,5 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
CZone Reservekit onderdelen waterdichte keypad
De 'Waterproof Keypad Spare Parts Kit' van CZone: een setje reserveonderdelen voor de waterdichte keypad (voor zowel de staande als de liggende variant).
CZone Klemmenblok 8-wegs voor SI en MI
Klemmenblok (8-wegs) bestemd voor de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI of MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Kabelwartel voor Switch Control Interface (SCI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Switch Control Interface (SCI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SCI koopt zonder afdichting.
*Incl. btw
Pagina 1 van 7