CZone systeem

CZone is een geavanceerd elektrisch boordsysteem, voornamelijk voor op zee. Binnen het draadloze CZone netwerk zijn schakel- en zekeringspanelen vervangen door digitale interfaces, als onderdeel van een of meerdere configureerbare, intuïtieve en modulaire (NMEA 2000) circuit(s). Acculaders.nl voert het complete CZone assortiment bestaande uit intelligente interfaces, touchscreens, modules, netwerkkabels en overige NMEA 2000 netwerkonderdelen. Daaronder tal van plug & play accessoires en verbindingselementen en een uitgebreid aantal overige accessoires.

 

Lees meer
Filter uw productenCZone Labelset voor waterdichte keypad
Los labelvel voor op het toetsenbord van de CZone waterdichte keypad, om zo de circuitlabels te kunnen personaliseren.
Mastervolt CZone dropkabel 0,5M
Adapterkabel van 0,5 meter om Mastervolt apparatuur met CZone ondersteuning te verbinden met het CZone of NMEA 2000 netwerk.
Mastervolt CZone dropkabel 1M
Adapterkabel van 1 meter om Mastervolt apparatuur met CZone ondersteuning te verbinden met het CZone of NMEA 2000 netwerk.
Mastervolt CZone dropkabel 2M
Adapterkabel van 2 meter om Mastervolt apparatuur met CZone ondersteuning te verbinden met het CZone of NMEA 2000 netwerk.
Mastervolt CZone dropkabel 5M
Adapterkabel van 5 meter om Mastervolt apparatuur met CZone ondersteuning te verbinden met het CZone of NMEA 2000 netwerk.
BEP Marine DC stroomshunt 450 A/50mV
DC stroomshunt 450A / 50mV voor alle stroommetingen met de DCSM (DC Color Systems Monitor).

€114,95

Informatie
BEP Marine AC omzetter
AC omvormer voor o.a. CZone, inclusief drie spanningstrafo's voor maximaal drie spanningsingangen. Voor AC spanningsmeting Meter Interface.

€124,95

Informatie
Mastervolt SmartRemote
De Mastervolt SmartRemote is een mooi vormgegeven en overzichtelijk bedieningspaneel voor eenvoudige en grotere systemen. De toepassingen van de SmartRemote variëren van boten en voertuigen tot stationaire systemen.

€139,95

Informatie
BEP Marine Overspanningsbeveiliging 24V DC
Beveiligt uw elektronica aan boord tegen plotseling optredende hoogspanningspieken. Voor accu's 24V. Ook voor CZone.

€159,95

Informatie
BEP Marine Overspanningsbeveiliging 12V DC
Beveiligt uw elektronica aan boord tegen plotseling optredende hoogspanningspieken. Voor accu's 12V. Ook voor CZone.

€169,95

Informatie
CZone Draadloze afstandsbedienings kit
Complete CZone afstandsbediening voor vier 5A-kanalen zoals 701-MD en 720-MDO-batterijschakelaars, ankerlicht, navigatieverlichting en instapverlichting.

€179,95

Informatie
Mastervolt Touch 5 Retrofit plaat 12V met 24-12V converter
Touch 5 Retrofit plaat (om uitsparing CZone 3.5” Display Interface aan te passen naar afmetingen Touch 5) én 24V-12V converter.

€245,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2