DC verdeelpunten

DC verdeelpunt of dubbele DC verdeelpunten voor het maken van een degelijke, overzichtelijke gelijkstroomdistributie. Hiermee verbindt u gemakkelijk meerdere positieve (+) of negatieve (-) aansluitingen op de accu zoals bijvoorbeeld de acculader, de omvormer, de dynamo en de accu zelf. DC verdeelpunt kopen? Rood, zwart, enkel, dubbel, voor aansluiting geschikt voor op één of meerdere eyelets, met diverse afmetingen draadeind. Vaak inclusief schroeven voor montage.

 

Lees meer
Filter uw producten

DC verdeelpunt zwart M8
Met dit DC verdeelpunt (zwart) met een M8 draadeind kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere positieve aansluitingen op de accu.
DC verdeelpunt rood M8
Met dit DC verdeelpunt (rood) met een M8 draadeind kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere positieve aansluitingen op de accu.
TopSolar Kabelverloop Rood 6mm² MC4-M6 Male
Met dit kabelverloop van Topsolar kunt u gemakkelijk uw zonnepanelen aansluiten op een laadregelaar met M6 aansluitingen of via een M6 DC verdeelpunt. Het kabelverloop is UV bestendig en bevat een M6 kabeloog en een male PV-ST01 solar stekker.
TopSolar Kabelverloop Zwart 6mm² MC4-M6 Female
Met dit kabelverloop van Topsolar kunt u gemakkelijk uw zonnepanelen aansluiten op een laadregelaar met M6 aansluitingen of via een M6 DC verdeelpunt. Het kabelverloop is UV bestendig en bevat een M6 kabeloog en een female PV-ST01 solar stekker.
DC verdeelpunt zwart 1 x M8 en 8 x M4
Met dit DC verdeelpunt (zwart) met een M8 draadeind en 8 aansluitingen van 4mm kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere negatieve (-) aansluitingen op de accu.
DC verdeelpunt rood 1 x M8 en 8 x M4
Met dit DC verdeelpunt (rood) met een M8 draadeind en 8 aansluitingen van 4mm kunt u een degelijke en overzichtelijke gelijkstroomdistributie maken. U verbindt hiermee gemakkelijk meerdere positieve aansluitingen op de accu.
Aanbieding Victron DC Dubbel Verdeelpunt Set Zwart/Rood M8
Victron DC Dubbel Verdeelpunt Set Zwart/Rood M8
Victron DC dubbel verdeelpunt, set van zwart en rood verdeelpunt met M8 aansluitingen. De glasvezelversterkte nylon behuizing met heavy-duty aansluitbouten (M8) zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid.

€30,95 €24,95

Informatie
DC Doorvoer M8 Rood
Deze DC Doorvoer met M8 bouten kan worden gebruikt om stroom door een paneel te leiden. Daarnaast is dit ook een DC verdeelpunt om meerdere spanningslijnen aan te sluiten.
DC Doorvoer M8 Zwart
Deze DC Doorvoer met M8 bouten kan worden gebruikt om stroom door een paneel te leiden. Daarnaast is dit ook een DC verdeelpunt om meerdere spanningslijnen aan te sluiten.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1