Vergrendeling / slot voor laadkabel, laadstation, accu

Vergrendelingen voor accu's, laadkabels, laadstations | Beveilig uw accu, laadkabel of laadstation met een slot. Voorkomen dat een laadkabel wordt gestolen? Een vergrendeling van de laadkabel in de outlet is de oplossing. Voorkomen dat een laadstation of laadpaal wordt gebruikt? Een sleutelvergrendeling (key switch) is de oplossing.

Een vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat iemand de laadkabel uit de outlet pakt zonder hiervoor het slot te openen? Een blik in bijgaande productenlijst biedt wellicht spoedig een laadkabel of laadpaal vergrendeling die u zoekt.

 

Lees meer
Filter uw producten

ABUS Hangslot 65/40
Dit ABUS hangslot is gefabriceerd met een gehard stalen vernikkelde beugel. De vergrendeling vindt (dubbel) plaats met 5 sluitstiften.
Ratio Laadkabel vergrendeling in outlet
Deze Ratio Locking Actuator zorgt voor een vergrendeling van uw laadkabel in de outlet. Hierdoor kan uw laadkabel nooit gestolen worden.
Ratio Key Switch slot/ sleutelvergrendeling voor laadstation
Met de Ratio Key Switch voegt u een slot toe aan uw laadstation. Hierdoor kunnen geen andere mensen gebruik maken van uw laadstation. Deze key switch wordt ingebouwd in uw laadstation.

€124,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1