Mastervolt

Mastervolt is een toonaangevend merk als het gaat om slimme laadoplossingen in boten, campers, caravans, vrachtwagens en andere elektrische installaties waar hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn.

Acculaders van Mastervolt
De acculaders van Mastervolt zijn van de hoogte kwaliteit in de markt. U koopt altijd een product dat zich bewezen heeft in betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zoekt u bijvoorbeeld een waterdichte acculader voor uw boot of 4x4 ATV? Mastervolt heeft hiervoor de juiste laders beschikbaar.

Complexe energie-oplossingen
Ook voor complexe energie-oplossingen bent u bij Mastervolt aan het juiste adres. Complexe en betrouwbare energie-oplossingen in ambulances, brandweerwagens, luxe jachten en elektrische installaties, Mastervolt biedt voor alle situaties de juiste oplossing.

Mastervolt accu's
De accu's van Mastervolt behoren verder tot de absolute top in energie-opslag. Zoekt u de beste accu voor uw boot, 4x4 ATV of andere toepassing? Mastervolt biedt de oplossing van de laatste lithium technologie tot de hoogste kwaliteit gel accu's!

Gelijktijdig meerdere accubanken laden
Mastervolt biedt ook mooie oplossingen om gelijktijdig meerdere accu's te laden en te onderhouden (druppelladen). In de productomschrijvingen geven we steeds aan voor hoeveel accu's de betreffende laders geschikt zijn. Klik hier voor een totaaloverzicht van onze laders waarmee meerdere accu's tegelijk geladen kunnen worden.

Waterdichte acculaders
Ook voor waterdichte acculaders kunt u prima een Mastervolt acculader kopen. Mastervolt heeft in haar aanbod een groot aantal laders die IP65 of zelfs IP68 gekeurd zijn en daarmee spatwaterdicht of geheel waterdicht zijn. Voor een overzicht van al onze waterdichte acculaders kunt hier klikken.


Lees meer
Filter uw producten




























Mastervolt Accuklem Min Type D met M10 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige accu minklem. Op de accuklem staat de N en een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Mastervolt Accuklem Plus Type D met M10 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige accu plusklem. Op de accuklem staat de P en een + vermeld om aan te geven dat dit een plusklem is.
Mastervolt Opvulplaat Montagepaneel VHP voor lege posities
Deze lege opvulplaat VHP kunt u plaatsen voor plekken in de bevestigingsframes waarin (nog) geen schakelaars zitten. U kunt zo lege ruimtes openlaten voor toekomstig gebruik of u kunt hiermee zorgen voor een nettere afwerking van het paneel.
Mastervolt MasterBus Terminator
De MasterBus Terminator zorgt voor een storingsvrije werking van het MasterBus netwerk en zorgen voor hoge communicatiesnelheden. In ieder MasterBus netwerk moet minimaal 1 MasterBus Terminator geplaatst worden.
Mastervolt Accuklem Min Type D met M12 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige accu minklem. Op de accuklem staat de N en een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Mastervolt Accuklem Plus Type D met M12 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige accu plusklem. Op de accuklem staat de P en een + vermeld om aan te geven dat dit een plusklem is.
Mastervolt Bedieningsknop Trim (versie A) met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met trim (versie A) symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp 3 met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp 3 symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp 2 met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp 2 symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp 1 met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp 1 symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Zoetwaterpomp met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met zoetwaterpomp symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
*Incl. btw
Pagina 1 van 26