Laptop opladers voor Panasonic | AC adapters voor Panasonic laptops

Een nieuwe Panasonic oplader kopen? Hier staan online alle Panasonic laders en Panasonic AC adapters met bijbehorende kabels. Voor alle modellen Panasonic apparaten, zoals laptops, notebooks, netbooks, elitebooks, desktops en ultrabooks. 

Acculaders.nl heeft alle opladers en AC adapters voor een Panasonic apparaat. Elk gewenst voltage, wattage en laadsnelheid, met alle Panasonic plugs (connectoren voor in het elektronisch apparaat). Alle Panasonic laders zijn ook op voorraad én u kunt ze hier online kopen voor een goede prijs: lees goedkoop. Na uw bestelling gaat de laptop oplader, tablet oplader of oplader / adapter voor een ander Panasonic device snel (vóór 22.00 uur besteld = dezelfde dag) via PostNL naar uw huis, kantoor of ander opgegeven adres. Zo kunt u direct weer verder.

Opladers voor alle Panasonic modellen

Hier kunt u uw nieuwe Panasonic oplader kopen (AC adapter en voedingskabel): voor elk model hebben we ze in huis. Alle Panasonic modellen die voor de lader geschikt zijn, staan in onze productomschrijving vermeld. Zo weet u altijd zeker dat de oplader op en in uw apparaat past. Bekijk ook altijd even de adapter plug: daarvan zijn er veel verschillende soorten, die vaak ook erg op elkaar lijken. Maar om het u makkelijker te maken, hebben we dus ook alle apparaat-modellen genoteerd.

Voor elk voltage en elk (laad)vermogen

Bekijk daarnaast het voltage en het wattage (het voltage vermenigvuldigd met het laadvermogen in ampère). Zo zijn er AC adapters met spanning van 5V, 12V, 19V en 20V, en vermogen uiteenlopend van 15W, 45W, 65W, 33W, 80W, 90W, 120W tot zelfs nog hoger én tussenliggende wattages, waaronder deels ook voor Panasonic.

Oplader voor Panasonic kopen?

Bekijk onze producten, en lees daar alle benodigde informatie. Behalve de originele Panasonic merkladers hebben we ook extra gunstig geprijsde, tevens kwalitatief prima Panasonic compatibel opladers. Daarnaast zijn er universele laders die geschikt zijn voor onder andere Panasonic devices. Vragen? Ook telefonisch of per e-mail staan we voor u klaar. Zoekt u een oplader of (alleen) AC adapter voor een ander merk? Zie ook: alle laptop opladers en AC adapters van alle merken.

 

Lees meer
Aanbieding Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 125W voor Panasonic
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 125W voor Panasonic
Compatibel oplader voor voeding van een Panasonic laptop. Het vermogen van deze krachtige Blu-Basic AC Adapter is 125W. Uitgangsspanning voor laptop: 15,6V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 5,5 bij 2,5 millimeter.

€39,95 €19,95

Informatie
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor o.a. HP
Compatibel oplader voor de voeding van vele merken laptops, waaronder HP: laptops met een ingang voor een ronde plug van 4,5 bij 3,0 mm. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. Voor 19V laptops. De stroomkabel zit erbij!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 110W voor Panasonic
Compatibel oplader voor voeding van een Panasonic laptop. Het vermogen van deze krachtige Blu-Basic AC Adapter is 110W. Uitgangsspanning voor laptop: 15,6V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 5,5 bij 2,5 millimeter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1