Kabelwartels

Een wartel of kabelwartel is een draaibaar onderdeel dat zorgt voor een goede kabeldoorvoer. De wartel helpt bijvoorbeeld om kabels soepel door een wand te geleiden, zonder dat de kabel tegen de wand gaat schuren. Daarnaast voorkomt een kabelwartel dat gas of een vloeibare inhoud van een kabel op die plaats van connectie gaat lekken. Ook zijn er wartels die zorgen voor een stevige, strakke verbinding tussen de uiteinden van twee aan elkaar te koppelen slangen.

(Kabel)wartels zijn veelal inclusief een rubberen dichtring en moer. Meestal zijn ze van kunststof en slagvast. Wartels zijn er voor verschillende kabeldiameters en met diverse schroefdraadlengtes. Ook de IP-beschermingsgraad verschilt. Vind hier ons aanbod aan wartels voor accukabels.

Lees meer
Filter uw producten

BizLine wartel M12 met moer 3/6,5mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze M/ISO wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 3 tot 6,5 mm. Beschermingsgraad IP68. Slagvast en met 8 mm schroefdraadlengte. Van BizLine.
BizLine wartel M16 met moer 5/10mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze M/ISO wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 5 tot 10 mm. Beschermingsgraad IP68. Slagvast en met 10mm schroefdraadlengte. Van BizLine.
BizLine wartel M20 met moer 6/12mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze M/ISO wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 6 tot 12 mm. Beschermingsgraad IP68. Slagvast en met 10mm schroefdraadlengte. Van BizLine.
BizLine wartel PG7 met moer 3/6,5mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 3 tot 6,5 mm. Beschermingsgraad IP68. Met 8mm lengte schroefdraad type PG. Van BizLine.
BizLine wartel PG11 met moer 5/10mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 5 tot 10 mm. Beschermingsgraad IP68. Met 8 mm lengte schroefdraad type PG. Van BizLine.
BizLine wartel PG9 met moer 4/8mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 4 tot 8 mm. Beschermingsgraad IP68. Met 8,1mm lengte schroefdraad type PG. Van BizLine.
BizLine wartel PG13,5 met moer 6/12mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 6 tot 12 mm. Beschermingsgraad IP68. Met 9 mm lengte schroefdraad type PG. Van BizLine.
BizLine wartel PG16 met moer 10/14mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 10 tot 14 mm. Beschermingsgraad IP68. Met 10 mm lengte schroefdraad type PG. Van BizLine.
BizLine wartel M25 met moer 14/18mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze M/ISO wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 14 tot 18 mm. Beschermingsgraad IP68. Slagvast en met 10mm schroefdraadlengte. Van BizLine.
BizLine wartel PG21 met moer 13/18mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 13 tot 18 mm. Beschermingsgraad IP68. Met 11,1 mm lengte schroefdraad type PG. Van BizLine.
BizLine wartel M25 met moer 13/18mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze M/ISO wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 13 tot 18 mm. Beschermingsgraad IP68. Slagvast en met 10mm schroefdraadlengte. Van BizLine.
BizLine wartel M32 met moer 18/25mm kunststof lichtgrijs
Kabelwartel compleet met rubberen dichtring en moer. Lichtgrijze M/ISO wartel van kunststof, geschikt voor kabeldiameter van 18 tot 25 mm. Beschermingsgraad IP68. Slagvast en met 15,5mm schroefdraadlengte. Van BizLine.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2