CTEK

CTEK acculaders uit Zweden: wereldwijd een begrip. De acculader die u zoekt, vindt u geheid op Acculaders.nl. Het Zweedse CTEK bestaat sinds 1997 en representeert de typische degelijkheid-met-aandacht-voor-het-mooie die de Zweden zo kenmerkt. CTEK verkoopt acculaders in ruim 70 landen, al ruimschoots 6 miljoen stuks in totaal.

Acculaders en onderhoudsladers van CTEK komt u op Acculaders.nl tegen voor een voordelige prijs. Hetzelfde geldt voor CTEK onderdelen, zoals bijbehorend stekkertje en verlengsnoertje.

Op deze pagina's vindt u onder meer deze producten:

 CTEK acculaders  CTEK PRO serie
 CTEK industriële laders  CTEK Njord
 CTEK mobiele laders  CTEK Offroad
 CTEK offroad laadsystemen  CTEK 124 serie
 CTEK voedingsbronnen  CTEK MXTS / MXS / MXT serie
 CTEK accutesters  CTEK XT serie
 CTEK laadkabels  CTEK CS serie
 CTEK draagbare acculaders  CTEK D250 serie
 CTEK professionele laders  CTEK M serie
 CTEK onderhoudsladers  CTEK XS serie
 CTEK maritieme laders  CTEK CT serie
 CTEK monitoring  
 CTEK accessoires zoals kabelsets, trolley, opbergsystemen, accuklemmen, bumpers, indicators en eyelets  
 Overige laders en onderdelen van dit merk   Overige productlijnen van CTEK: Acculaders.nl

 

CTEK acculaders

De laders van CTEK zijn sterk en betrouwbaar. Daarnaast levert CTEK nuttige, soms zelfs verrassende accessoires voor uw acculader. Scroll verder op deze pagina en u ziet alvast het overzicht van al onze laders en accessoires van het merk CTEK. De producten zijn gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Dit laatste geldt voor zowel de elektronica in het voertuig, de accu, de lader als uiteraard voor u als gebruiker zelf.

Het Zweedse bedrijf fabriceert onder andere acculaders en druppelladers voor alle soorten accu's en laadtoepassingen. Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de lader of ander CTEK product gemaakt is. Dit merk op Acculaders.nl maakt laders en snelladers voor onder andere deze batterijen: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion. De meeste apparaten van dit merk zijn voorzien van veel extra functionaliteiten.

Duidelijke beschrijvingen
De acculaders van CTEK zijn er voor alle soorten loodzuuraccu’s, voor privé- en professionele toepassingen. Acculaders.nl geeft u bij elke lader een duidelijke uitleg. Of het nu gaat om een acculader voor uw bromfiets of auto, of een druppellader voor een accu van een boot of caravan.
CTEK producten

CTEK producten kunt u kopen op Acculaders.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe CTEK product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast CTEK accessoires en laders zijn er op Acculaders.nl nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten
CTEK RFID Tag
Met deze CTEK RFID Tag/ Sleutelhanger (ook wel druppel genoemd) kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Chargestorm laadstation. De sleutelhanger werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
CTEK Rode en Zwarte accuklem afdekkap
Deze CTEK Rode en Zwarte accuklem afdekkapjes kunt u gebruiken ter vervanging van een eventuele kapotte afdekkap. Deze set is geschikt voor: MXS 10EC, MXS 15, MXS 25, MXS 25EC, XS 25000, MXT 14, Multi XT 14000 Extended, XT 14000.
CTEK CS Connect Adapter Kabel CS One
Met deze adapterkabel kunt u de CS One aansluiten op alle CTEK Connect accessoires. Bijvoorbeeld de CTEK Indicator.
CTEK AC kabel Schuko naar C13
Deze AC kabel voor schuko naar C13 kunt u gebruiken als reservekabel of als vervanging van een kapotte AC kabel. De C13 stekker is de aansluiting op het apparaat en de schuko stekker is de normale 2 polige stekker voor het 220V net met randaarde.
CTEK Comfort Connect Eyelet M10
Een handige snelkoppeling voor accu's die moeilijk toegankelijk of ingebouwd zijn. De aansluitogen worden op de accu bevestigd, waardoor u de accu voortaan moeiteloos kunt aansluiten, ook al is de accu moeilijk te bereiken.
CTEK Comfort Connect Eyelet M8
Een handige snelkoppeling voor accu's die moeilijk toegankelijk of ingebouwd zijn. De aansluitogen worden op de accu bevestigd, waardoor u de accu voortaan moeiteloos kunt aansluiten, ook al is de accu moeilijk te bereiken.
CTEK Comfort Connect Eyelet M6
Een handige snelkoppeling voor accu's die moeilijk toegankelijk of ingebouwd zijn. De aansluitogen worden op de accu bevestigd, waardoor u de accu voortaan moeiteloos kunt aansluiten, ook al is de accu moeilijk te bereiken.
CTEK Comfort Indicator Eyelet M8
De Comfort Indicator Eyelet M8 is een praktische combinatie van snelkoppeling en indicatielampje voor accu's die moeilijk bereikbaar zijn.
CTEK Comfort Indicator Eyelet M6
De Comfort Indicator Eyelet M6 is een praktische combinatie van een snelkoppeling en een indicatielampje voor accu's die moeilijk bereikbaar zijn.
CTEK Comfort Connect Cig Socket
Deze accessoire maakt de accu beschikbaar als stroomvoorziening voor extra elektronische apparatuur zoals GPS, een mobiele telefoon of een kleine kachel.
CTEK CS Connect U Terminal
Snelle en gemakkelijke aansluiting voor uw CS ONE-lader, u heeft hiervoor nog wel de CS Adapterkabel nodig.
CTEK Bumper 10 (XS0.8)
Helpt uw CTEK-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Biedt extra grip op gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam rubber.
*Incl. btw
Pagina 1 van 9