Omschakelautomaat boot

Omschakelautomaat voor de boot | Een Transfer Switch of omschakelautomaat zorgt voor het schakelen van aangesloten apparatuur tussen twee AC bronnen.

De voorkeursvoeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

Omschakelautomaat boot kopen

Op Acculaders.nl kunt u een omschakelautomaat voor een boot kopen vanuit onze eigen voorraad. Deze is daarmee snel leverbaar. Het zijn omschakelautomaten van goede kwaliteit, van bewezen merken. De prijs is op Acculaders.nl overigens niet evenredig hoog, maar juist opvallend laag. Daarbij kunt u rekenen op een goede producttoelichting - en dito service.

 

Lees meer
Filter uw producten


Mastervolt Masterswitch 5 kW
Omschakelsysteem 5 kW

De Mastervolt Masterswitch 5 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€279,95

Informatie
Aanbieding Victron Filax-2 230V/50Hz-240V/60Hz omschakelautomaat
Victron Filax-2 230V/50Hz-240V/60Hz omschakelautomaat
De Victron Filax is een ultrasnelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het omschakelen van gevoelige apparatuur, zoals bijvoorbeeld een computer, van de ene AC bron naar de andere. Uw computer blijft probleemloos werken tijdens omschakelen.

€329,95 €289,95

Informatie
Victron Transfer Switch 5kVA/230V
Deze Victron Transfer Switch is een snelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van apparatuur van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

€299,95

Informatie
Mastervolt Soft Start 13 kW
Soft Start 13 kW

De Soft Start is een automatische schakelaar die de inschakelpiek bij aansluiten aan de walstroom onderdrukt. Hiermee wordt het doorslaan van de walzekering voorkomen.

€349,95

Informatie
Victron Transfer Switch 10kVA/230V
Deze Victron Transfer Switch is een snelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van apparatuur van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

€399,95

Informatie
Aanbieding Mastervolt Masterswitch 10 kW
Mastervolt Masterswitch 10 kW
Omschakelsysteem 10 kW

De Mastervolt Masterswitch 10 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€549,95 €529,95

Informatie
Aanbieding Mastervolt Masterswitch 25 kW
Mastervolt Masterswitch 25 kW
Omschakelsysteem 25 kW

De Mastervolt Masterswitch 25 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€1.149,95 €1.079,95

Informatie
Aanbieding Mastervolt Mass Systemswitch 16 kW
Mastervolt Mass Systemswitch 16 kW
Omschakelsysteem 16 kW

De Mastervolt Mass Systemswitch 16 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€1.449,95 €1.399,95

Informatie
Aanbieding Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 6 kW
Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 6 kW
Omschakelsysteem 6 kW

Dit Mastervolt omschakelsysteem met Soft Start 6 kW zorgt ervoor dat de stroom uit het elektriciteitsnet aangepast wordt aan het boordsysteem. De Soft Start onderdrukt de inschakelpiek waardoor doorslaan van de zekering wordt voorkomen.

€1.499,95 €1.409,95

Informatie
Aanbieding Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 9 kW
Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 9 kW
Omschakelsysteem 9 kW

Dit Mastervolt omschakelsysteem met Soft Start 9 kW zorgt ervoor dat de stroom uit het elektriciteitsnet aangepast wordt aan het boordsysteem. De Soft Start onderdrukt de inschakelpiek waardoor doorslaan van de zekering wordt voorkomen.

€2.499,95 €1.849,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1