Omschakelautomaat boot

Omschakelautomaat voor de boot | Een Transfer Switch of omschakelautomaat zorgt voor het schakelen van aangesloten apparatuur tussen twee AC bronnen.

De voorkeursvoeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

Omschakelautomaat boot kopen

Op Acculaders.nl kunt u een omschakelautomaat voor een boot kopen vanuit onze eigen voorraad. Deze is daarmee snel leverbaar. Het zijn omschakelautomaten van goede kwaliteit, van bewezen merken. De prijs is op Acculaders.nl overigens niet evenredig hoog, maar juist opvallend laag. Daarbij kunt u rekenen op een goede producttoelichting - en dito service.

 

Lees meer
Filter uw producten


Victron Transfer Switch 5kVA/230V
Deze Victron Transfer Switch is een snelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van apparatuur van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

€284,95

Informatie
Mastervolt Soft Start 13 kW
Soft Start 13 kW

De Soft Start is een automatische schakelaar die de inschakelpiek bij aansluiten aan de walstroom onderdrukt. Hiermee wordt het doorslaan van de walzekering voorkomen.

€299,95

Informatie
Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 6 kW
Omschakelsysteem 6 kW

Dit Mastervolt omschakelsysteem met Soft Start 6 kW zorgt ervoor dat de stroom uit het elektriciteitsnet aangepast wordt aan het boordsysteem. De Soft Start onderdrukt de inschakelpiek waardoor doorslaan van de zekering wordt voorkomen.

€1.499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1