Accessoires voor laadkabels

We hebben een aantal accessoires beschikbaar voor uw laadkabel. De accessoires zijn veelal bedoeld voor het netjes opbergen van uw laadkabel thuis of onderweg in de auto. 

Opbergtas
De opbergtas van Ratio is bedoeld om uw laadkabel netjes en schoon mee te kunnen nemen in de achterbak van uw auto. De tas heeft twee grote voordelen. Uw kabel blijft netter/ schoner en deze is makkelijker mee te nemen dan een losse kabel in de achterbak. Een losse kabel komt snel ergens tussen te zitten en dan moet u moeite doen om deze uit de achterbak te halen. Een kabel in een tas heeft dit probleem niet. 

Stekkerhouder
De stekkerhouder is bedoeld om uw kabel netjes op te kunnen bergen. De kabel zelf kan ergens overheen gehangen worden en de stekker kan gemakkelijk in de houder geplaatst worden zodat deze droog en vuilvrij kan worden opgeborgen.  

Kabelhouder
De kabelhouder is een houder waarop u uw gehele kabel kunt opbergen. U kunt de kabel gemakkelijk om de houden heen slaan en de stekker in de stekkerhouder plaatsen. Zodoende blijft uw kabel netjes en de stekker schoon en droog. 

De stekkerhouder en de kabelhouder zijn beide bedoeld voor zowel binnen - als buiten gebruik.
Lees meer
Filter uw productenCarpoint Stekkerhouder voor EV-stekker Type 2
U kunt deze stekkerhouder/ holster voor Type 2 stekkers gebruiken om uw laadkabel op een nette manier op te hangen. U kunt de kabel om een haspel of om de lader hangen en de stekker in de houder plaatsen.
Ratio aansluitkabels voor Locking Actuator
Ratio aansluitkabels bedoeld om de Locking Actuator aan te sluiten op uw laadstation.
ABUS Hangslot 65/40
Dit ABUS hangslot is gefabriceerd met een gehard stalen vernikkelde beugel. De vergrendeling vindt (dubbel) plaats met 5 sluitstiften.
Carpoint Kabelhouder/ Ophanghaak voor EV laadkabel
Met deze kabelhouder/ ophanghaak voor EV laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. 
Carpoint Oplaadkabel Stekkerhouder/ Muurhouder - Type 2
U kunt deze stekkerhouder/ muurhouder voor Type 2 stekkers gebruiken om uw laadkabel op een nette manier op te hangen. U kunt de kabel om de haak hangen en de stekker in de houder plaatsen.
Aanbieding Ratio Splitter 1:3 voor AC16 Power System
Ratio Splitter 1:3 voor AC16 Power System
Kabelsplitter voor het Ratio Electric AC16 Power System. Met één ingang voor drie uitgangen voor verdere verdeling via de interne kabels. Geschikt voor 16A kabels.

€24,95 €19,95

Informatie
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 1
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Myenergi Holster voor EV-steker Type 2
U kunt deze stekkerhouder/ holster voor Type 2 stekkers gebruiken om uw laadkabel op een nette manier op te hangen. U kunt de kabel om een haspel of om de lader hangen en de stekker in de houder plaatsen.
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 2
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 1 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 2 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Mastervolt Verloopstekker CEE naar CEE-7/7
Mastervolt verloopstekker van CEE naar CEE-7/7 (Schuko). Met deze Mastervolt adapter/verloopstekker kunt u uw normale/ Schuko verlengsnoer of apparaat aansluiten op een CEE stopcontact of CEE verlengsnoer.
*Incl. btw
Pagina 1 van 6