CZone accessoires

Alle CZone accessoires! Alleen hier te koop! Direct leverbaar uit eigen voorraad.

Vragen? Wij adviseren u over elk CZone product.

CZone is een geavanceerd elektrisch boordsysteem. Voor op zee, maar ook voor in de luxe camper bijvoorbeeld. Binnen het draadloze CZone netwerk zijn schakel- en zekeringspanelen vervangen door digitale interfaces, als onderdeel van een of meerdere configureerbare, intuïtieve en modulaire (NMEA 2000) circuit(s).

Alle accessoires van CZone

Acculaders.nl heeft het complete CZone assortiment bestaande uit intelligente interfaces, touchscreens, modules, netwerkkabels en overige NMEA 2000 netwerkonderdelen. Daaronder tal van plug & play accessoires en verbindingselementen en het volledige aanbod aan overige accessoires.

CZone kopen

CZone kopen? Denkt u aan het aanleggen van een CZone netwerk? Of bent u specifiek op zoek naar één of enkele onderdelen? Wij denk graag en snel met u mee. Bel ons en stel uw vraag. Of bestel direct hieronder. Dan zorgen wij vandaag nog voor een zorgvuldige verpakking, klaar voor een uiterst snelle verzending. Zie ook de productbeschrijvingen, uniek op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw productenCZone Plug 5 mm voor SCI kabelwartel
Plug (5 mm) voor de kabelwartels van de CZone Switch Control Interface (SCI). Let op: betreft één enkele plug.
CZone Plug 3,2 mm voor SI en MI kabelwartels
Plug (3,2 mm) voor de kabelwartels van de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Het betreft één enkele plug.
CZone Afsluitdop mannelijk
Afsluitdop (mannelijk) te gebruiken als eindstop voor NMEA2000 aansluitingen. Deze T-stekkers zijn onderdeel van het CZone NMEA 2000 netwerk.
CZone Afsluitdop vrouwelijk
Beschermt ongebruikte T-stekkers tegen stof en water. Deze T-stekkers zijn onderdeel van het CZone NMEA 2000 netwerk.
CZone Kabelwartel voor Signal Interface (SI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Signal Interface (SI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI koopt zonder afdichting.
CZone Klemmenblok 6-wegs voor MI
Klemmenblok (6-wegs) bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Afdichtingshuls voor OI en MOI
Siliconen afdichtingshuls (6-draads) voor de CZone Output Interface (OI) en Motor Output Interface (MOI). Als reserveonderdeel of als u de OI of MOI koopt zonder deze afdichting.
CZone Kabelwartel voor Meter Interface (MI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder afdichting.
CZone Kabelset 0,5 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 0,5 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
CZone Reservekit onderdelen waterdichte keypad
De 'Waterproof Keypad Spare Parts Kit' van CZone: een setje reserveonderdelen voor de waterdichte keypad (voor zowel de staande als de liggende variant).
CZone Klemmenblok 8-wegs voor SI en MI
Klemmenblok (8-wegs) bestemd voor de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI of MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Kabelwartel voor Switch Control Interface (SCI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Switch Control Interface (SCI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SCI koopt zonder afdichting.
*Incl. btw
Pagina 1 van 8