Windmolen montage

Windmolen montage: zie onderstaand of zie ons volledige productassortiment voor laden met windenergie. Acculaders.nl heeft verschillende palen en montagemogelijkheden voor uw windturbine. Alle windturbines/ windgeneratoren zijn voorbereid voor montage op een paal. Op een paal bereikt een windmolen ook de meeste wind, dus het is ook efficiënter om een windturbine op een zo hoog mogelijk punt te plaatsen.

Met de palen en montagesets die we aanbieden plaatst u uw windturbine op een paal, op een boot of ergens op het land.

Windenergie omvormer/ laadregelaar
Voor de juiste windenergie omvormers/ laadregelaars kunt u op voorgaande link klikken, maar we hebben ze ook geplaatst bij de gerelateerde producten onderaan elk windturbine-product.

Advies nodig?
Speciale wensen of advies nodig? We staan u graag bij wanneer u de beste mogelijkheid zoekt voor het plaatsen van een windturbine in uw eigen omgeving en situatie. We kunnen grote projecten ondersteunen met het leveren van de juiste materialen. Plaatsing op lantaarnpalen, camerasystemen en gecombineerde zonnepaneel - en windturbine-oplossingen vragen vaak om maatwerk. Hierbij kunnen we prima met u meedenken en zo de mogelijke oplossingen in kaart brengen.

 

Lees meer
Rutland Montageplaat voor paalmontage t.b.v. Rutland 504
Deze montageplaat voor paalmontage kunt u gebruiken om een Rutland 504 windturbine te monteren op een vlakke ondergrond. U kunt hiervoor een Rutland RVS paal gebruiken of een eigen paal met de juiste diameter.
Rutland Montageplaat voor paalmontage t.b.v. Rutland 1200 of 914i
Deze montageplaat voor paalmontage kunt u gebruiken om een Rutland 1200 of een Rutland 914i windturbine te monteren op een vlakke ondergrond. U kunt hiervoor een Rutland RVS paal gebruiken of een eigen paal met de juiste diameter.
Rutland RVS montage paal voor Rutland 504 - 50 cm
Deze Rutland RVS montagepaal is bedoeld om uw Rutland 504 windturbine te kunnen plaatsen op een paal. Dit product bestaat uit alleen de RVS paal van 50 cm lang.
Rutland RVS montage paal voor Rutland 914i - 60 cm
Deze Rutland RVS montagepaal is bedoeld om uw Rutland 914i windturbine te kunnen plaatsen op een paal. Dit product bestaat uit alleen de RVS paal van 60 cm lang.
Rutland RVS montage paal voor Rutland 504 - 100 cm
Deze Rutland RVS montagepaal is bedoeld om uw Rutland 504 windturbine te kunnen plaatsen op een paal. Dit product bestaat uit alleen de RVS paal van 100 cm lang.
Rutland RVS montage paal voor Rutland 1200 of 914i - 120 cm
Deze Rutland RVS montagepaal is bedoeld om uw Rutland 1200 of 914i windturbine te kunnen plaatsen op een paal. Dit product bestaat uit alleen de RVS paal van 120 cm lang.
Rutland Demper tegen trillingen Windturbine
Deze Rutland demper wordt gemonteerd onder de montageplaat en en zorgt voor een trillingsvrije installatie van uw windturbine/ windgenerator. De rubber bussen worden onder de 4 bouten van de montageplaat geplaatst en zorgen voor demping.
Rutland Marine Stays Kit accessoire voor Rutland 504, 914i en 1200
Deze accessoire is bedoeld om een schoor tussen de montagepaal en een reling te ondersteunen/ monteren.
Rutland Kabelset voor tijdelijke paalmontage voor Rutland 504
Deze kabelset is bedoeld voor een tijdelijke paalmontage voor uw Rutland 504 windgenerator voor plaatsing op het land. U kunt deze paal gebruiken op een camping bijvoorbeeld of bij een andere tijdelijke toepassing.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Stays Kit/ Schoren voor montagepaal windturbine - 1,2 meter
Deze zogenaamde Rutland Marine Stays Kit bestaat uit schoren/ stutten bedoeld voor een stevige montage van een montagepaal voor een windturbine. Deze set bestaat uit schoren van 1,2 meter lang en montagemateriaal.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Pole Mounting Kit voor Rutland 504
Deze Rutland Marine Pole Mounting Kit is bedoeld om uw Rutland 504 windturbine te plaatsen op paal op een dek van een boot. Uw Rutland 504 windturbine staat met deze paal op een mooie hoogte zodat deze makkelijk veel wind kan pakken.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Stays Kit/ Schoren voor montagepaal windturbine - 1,35 meter
Deze zogenaamde Rutland Marine Stays Kit bestaat uit schoren/ stutten bedoeld voor een stevige montage van een montagepaal voor een windturbine. Deze set bestaat uit schoren van 1,35 meter lang en montagemateriaal.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2