Windmolen montage

Windmolen montage: zie onderstaand of zie ons volledige productassortiment voor laden met windenergie. Acculaders.nl heeft verschillende palen en montagemogelijkheden voor uw windturbine. Alle windturbines/ windgeneratoren zijn voorbereid voor montage op een paal. Op een paal bereikt een windmolen ook de meeste wind, dus het is ook efficiënter om een windturbine op een zo hoog mogelijk punt te plaatsen.

Met de palen en montagesets die we aanbieden plaatst u uw windturbine op een paal, op een boot of ergens op het land.

Windenergie omvormer/ laadregelaar
Voor de juiste windenergie omvormers/ laadregelaars kunt u op voorgaande link klikken, maar we hebben ze ook geplaatst bij de gerelateerde producten onderaan elk windturbine-product.

Advies nodig?
Speciale wensen of advies nodig? We staan u graag bij wanneer u de beste mogelijkheid zoekt voor het plaatsen van een windturbine in uw eigen omgeving en situatie. We kunnen grote projecten ondersteunen met het leveren van de juiste materialen. Plaatsing op lantaarnpalen, camerasystemen en gecombineerde zonnepaneel - en windturbine-oplossingen vragen vaak om maatwerk. Hierbij kunnen we prima met u meedenken en zo de mogelijke oplossingen in kaart brengen.

 

Lees meer
Rutland Kabelset voor tijdelijke paalmontage voor Rutland 504
Deze kabelset is bedoeld voor een tijdelijke paalmontage voor uw Rutland 504 windgenerator voor plaatsing op het land. U kunt deze paal gebruiken op een camping bijvoorbeeld of bij een andere tijdelijke toepassing.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Pole Mounting Kit voor Rutland 504
Deze Rutland Marine Pole Mounting Kit is bedoeld om uw Rutland 504 windturbine te plaatsen op paal op een dek van een boot. Uw Rutland 504 windturbine staat met deze paal op een mooie hoogte zodat deze makkelijk veel wind kan pakken.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Stays Kit/ Schoren voor montagepaal windturbine - 1,35 meter
Deze zogenaamde Rutland Marine Stays Kit bestaat uit schoren/ stutten bedoeld voor een stevige montage van een montagepaal voor een windturbine. Deze set bestaat uit schoren van 1,35 meter lang en montagemateriaal.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1