SOS Boosters Luchtvaart

De zogenaamde Aviation startboosters van SOS Booster zijn geschikt voor het starten van piston-, schroefmotor- en turbinevliegtuigen en helikopters in 12V, 24V of 28V. Ze kunnen ook gebruikt worden voor het starten van 28V turbines. Daarnaast zijn deze boosters geschikt voor het starten van dienstvoertuigen, zoals pendelvoertuigen, bussen en tankwagens. U heeft bij het laden keuze uit 12V, 24V en 28V. Deze drievoudig voltage boosters zijn uniek op de markt.

In deze categorie vindt u één draagbare booster, die gemakkelijk mee te nemen is aan boord van een voer- of vliegtuig, en twee mobiele boosters. De mobiele boosters zijn voorzien van lekvrije banden en kunnen gemakkelijk verreden worden. Alle luchtvaartboosters worden standaard geleverd met een hulpkabel die is uitgerust met een ‘Aviation’ stekker. Luchtvaartboosters zijn onmisbare werktuigen op vliegvelden en luchthavens en in werkplaatsen en loodsen.

Lees meer
Filter uw producten
Schumacher SOS Mobile 12/24V 3200/1600CA
De SOS Booster SOS Mobile 12V/24V 3200/1600CA is een professionele, krachtige startbooster die geschikt is voor het starten van o.a. bestelwagens, landbouwvoertuigen, werkvoertuigen, vrachtwagens, bussen, tanks, vliegtuigen en boten.

€2.495,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1