SOS Booster

DESIGNED TO BE EFFICIENT, DESIGNED TO LAST! Dat is de slogan van SOS Booster. En dat maakt het merk waar. SOS Booster maakt de beste startboosters die op de markt te vinden zijn.

SOS-boosters zijn ontworpen voor intensief professioneel gebruik. Het volledige assortiment bestaat uit 6 V, 12 V, 24 V en 28 V-modellen, bedoeld om voertuigen tot wel 1500 PK te kunnen starten.

Of u nu een grasmaaier, een auto, een vliegtuig of zelfs een tank wilt starten, u vindt een SOS Booster voor elk soort gebruik en elk startvermogen.

Lees meer
Filter uw producten

SOS Booster Easy Grip kabel van 50 cm met F600 klem en Motorfiets klem
Easy Grip kabels vergemakkelijken de toegang tot de kleinste batterijpolen. Ook kunnen ze dienst doen als adapter. Deze variant (50 cm) is voorzien van een F600-klem en een motorfietsklem.
SOS Booster Hulpconnector voor bijpassende kabels - voor op draagbare boosters
Deze hulpconnector is geschikt voor op de draagbare boosters van SOS Booster. De hulpconnector maakt het mogelijk verschillende soorten kabels te gebruiken voor het starten van uw voertuig.
SOS Booster Easy Grip kabel van 50 cm met F650 klem en F600 klem
Easy Grip kabels vergemakkelijken de toegang tot de kleinste batterijpolen. Ook kunnen ze dienst doen als adapter. Deze variant (50 cm) is voorzien van een F650-klem en een F600-klem.
SOS Booster 2A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
2A acculader speciaal bedoeld voor 12V/24V SOS Booster jumpstarters. Dit is dus een reserve-onderdeel voor uw SOS Booster jumpstarter.
SOS Booster 4A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
4A acculader speciaal bedoeld voor 12V/24V SOS Booster jumpstarters. Dit is dus een reserve-onderdeel voor uw SOS Booster jumpstarter.
SOS Booster Hulpconnector voor bijpassende kabels - voor op mobiele boosters
Deze hulpconnector is geschikt voor op de draagbare boosters van SOS Booster. De hulpconnector maakt het mogelijk verschillende soorten kabels te gebruiken voor het starten van uw voertuig.
SOS Booster Trolley voor draagbare boosters
De Ceteor Trolley maakt het extra makkelijk om de draagbare SOS Boosters te verplaatsen. U kunt uw SOS booster na bevestiging vastmaken aan het handvat van de trolley, waardoor de booster optimaal verankerd wordt.
SOS Booster 7A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
7A acculader speciaal bedoeld voor 12V/24V SOS Booster jumpstarters. Dit is dus een reserve-onderdeel voor uw SOS Booster jumpstarter.
SOS Booster Vervangende Accu voor Micro 12V 700CA
Vervangende accu voor SOS Booster Micro 12V 700CA - Heeft u een SOS Booster Micro 700CA waarbij de accu wat minder aan het worden is? Met deze vervangende accu maakt u van uw SOS Booster weer nieuwe krachtige jumpstarter.

€154,95

Informatie
SOS Booster Vervangende Accu voor Micro 12V 800CA
Vervangende accu voor SOS Booster Micro 12V 800CA - Heeft u een SOS Booster Micro 800CA waarbij de accu wat minder aan het worden is? Met deze vervangende accu maakt u van uw SOS Booster weer nieuwe krachtige jumpstarter.

€166,95

Informatie
SOS Booster Kabel met hulpconnectoren - 2m x 50mm²
Deze kabel is aan beide kanten voorzien van hulpconnectoren. U gebruikt deze kabel om de booster aan te sluiten op voertuigen en machines die ook uitgerust zijn met een hulpconnector. Verkrijgbaar in drie lengtes.

€169,95

Informatie
SOS Booster Kabels dubbele toer (extra lange startkabels) - voor draagbare boosters
Deze zogenaamde dubbele toer kabels zijn ideaal als u meer lengte wilt in uw startkabels.Met deze dubbele toer vergroot u de kabellengte van 1,35 meter naar 2,25 meter. Geschikt voor bij de draagbare SOS Boosters.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 5