Windturbine particulier

Op zoek naar een windturbine voor de particulier? Met een windturbine kunnen ook particulieren deze moderne vorm van het opwekken van duurzame energie benutten, zoals voor het opladen van een accu. Een acculader op windenergie voor de particulier is een mooie, groene manier voor het laden en druppelladen van de accu van (bijvoorbeeld) uw voertuig. Wees slim en maak zoveel mogelijk gebruik van 'gratis stroom uit de lucht'.

Met een windturbine voor particulier gebruik is zowel onderhoudsladen als opladen van de accu mogelijk, voor o.a. 12 en 24 volt. Daarvoor is ook een omvormer nodig, zoals u verderop kunt lezen. Onderhoudsladen of druppelladen op windenergie is ook voor de particulier een goede optie als het gaat om de kleinere of middelgrote accu. Het echt opladen van de accu kan eveneens prima; koop in dat geval een windturbine met meer vermogen. Het duurzaam opwekken van windenergie gaat overigens ook prima gepaard met het opwekken van energie uit zonlicht. Als particulier kunt u zelf een windmolen voor thuis (parallel) schakelen met een zonnepaneel - of meerdere windturbines met meerdere zonnepanelen of andere generator(en).

Windturbine voor de particulier: zo werkt het

Ook als particulier plaatst u de windturbine (hetzelfde als een windmolen of windgenerator voor thuis) liefst hoog. Zo behaalt u het hoogste rendement. Des te meer wind de generator vangt, des te hoger de energieopbrengst. Acculaders.nl heeft diverse slimme mogelijkheden, speciaal voor montage in of bij huis, waarover wij u graag adviseren.

De nieuwste windturbines voor het als particulier duurzaam opwekken van windenergie – de kleinere windgeneratoren – hebben twee tot zes kleine bladen. Eenvoudig gezegd werkt (ook) de windturbine voor thuis als volgt. Met behulp van de wind ontstaat er een roterende beweging, die de dynamo (generator) van de turbine omzet in elektriciteit. Dit gebeurt mede door magnetische krachtenvelden (inductie). Hoe hoger het vermogen van de dynamo en hoe harder het waait, en hoe slimmer u door de juiste plaatsing van de windmolen hiervan gebruikmaakt, hoe meer rendement dit duurzame instrument oplevert.

 

Windturbine voor particulieren

Acculader op duurzame energie via de wind

Om een windturbine als particulier daadwerkelijk te kunnen inzetten als acculader of druppellader voor duurzame energie, ten behoeve van uw eigen boot, tuinhuis, caravan, motor of auto bijvoorbeeld, is ook een laadregelaar nodig. Een dergelijke omvormer voor de windturbine is er onder meer voor 12 volt en 24 volt. Met onze windturbine laadregelaars kunt u de accu veilig en efficiënt laden of bijladen (onderhouden). Omdat de genoemde combinatie van een windmolen met zonnepaneel bij de particulier veel voorkomt, is het handig dat onze omvormers ook zonne-energie kunnen omzetten in het gewenste, bruikbare voltage voor uw accu of accu’s.

Duurzaam acculaden | soorten windturbines voor thuis

Onze stille, compacte windturbines zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn er voor verschillende voltages (12V, 24V) en met lager en hoger laadvermogen, uitgedrukt in accu Ah. Per product leest u over het laadvermogen geldend voor enerzijds (op)laden en anderzijds bijladen / onderhoudsladen van de batterij. Deze waardes zijn uitgedrukt in relatie tot diverse windsterktes. Per acculader / druppellader op windenergie staan realistische waardes vermeld, mede op basis van testen in reële en dus zeer gevarieerde windomstandigheden.

Windmolen voor de particulier hier te koop

Vind op deze pagina op Acculaders.nl een windmolen voor het als particulier zelf opwekken van windenergie, te gebruiken als acculader of druppellader. Zie bijgaand aanbod aan laders als het gaat om het acculaden op duurzame wijze. Ook privé kunt u er slim gebruik van maken!

 

Lees meer
Filter uw productenRutland 504 Windturbine 12V
De Rutland 504 is een mooie compacte turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€494,95

Informatie
Rutland 914i Windturbine 24V
De Rutland 914i 24V is een krachtige compacte turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€879,95

Informatie
Rutland FM910-4 Furlmatic Windturbine 24V
De Rutland FM910-4 Furlmatic 24V is een krachtige compacte turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€929,95

Informatie
Rutland FM910-4 Furlmatic Windturbine 12V
De Rutland FM910-4 Furlmatic is een krachtige compacte turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€929,95

Informatie
Rutland 914i Windturbine 12V
De Rutland 914i is een krachtige compacte turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€949,95

Informatie
Rutland 1200 Windturbine 12V
De Rutland 1200 is een krachtige en stille turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€1.599,95

Informatie
Rutland 1200 Windturbine 24V - Land based
De Rutland 1200 24V is een krachtige en stille turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€1.649,95

Informatie
Rutland 1200 Windturbine 12V - Land based
De Rutland 1200 is een krachtige en stille turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€1.649,95

Informatie
Rutland 1200 Windturbine 24V
De Rutland 1200 24V is een krachtige en stille turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€1.649,95

Informatie
Rutland 1200 Windturbine 48V - Land based
De Rutland 1200 48V is een krachtige en stille turbine die prima geschikt is om windenergie te gebruiken voor het druppelladen van uw accu. Met deze windturbine bent u er zeker van uw batterijen goed worden opgeladen en onderhouden.

€1.849,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1