Zuurcirculatie / luchtcirculatie aansluitingen en adapters

Zuurcirculatie / luchtcirculatie | Aansluitingen, adapters en overige producten en accessoires, zoals voor uitbreiding van Anderson SB / SBE / SBX stekkers. Hiermee komt de zuurcirculatie sneller op gang (Anderson Air System) met als resultaat het sneller laden van de tractie accu. Een luchtcirculatie / zuurcirculatie aansluiting (en - adapter) leidt tot luchttoevoer aan de Anderson stekker.

Een bijbehorende, geschikte lader kan hiermee een (heel) kleine hoeveelheid lucht in de accu blazen. Dit brengt de elektrolyt circulatie sneller op gang, en daarmee de snelheid van het laadproces.

In deze categorie staan meer lucht-/zuurcirculatie producten, zoals ook de REMA adapter hiervoor. We hebben ze in verschillende varianten; afgestemd op ampèrage en op de soort stekker - mannelijk of vrouwelijk. Hiermee krijgt de stekker letterlijk een aansluiting voor het doorlaten van lucht.

 

Lees meer
Anderson Aansluiting voor lucht/ zuurcirculatie voor SBE160/320 en SBX 175/350
Met deze aansluiting voor lucht/ zuurcirculatie kunt u uw Anderson SBE 160/320 of SBX 175/350 stekker uitbreiden. De tractie accu wordt als gevolg hiervan sneller geladen omdat de zuurcirculatie hiermee sneller op gang komt.
REMA Adapter voor lucht/ zuurcirculatie voor Euroconnector 80A Mannelijk
Deze REMA adapter voor lucht/ zuurcirculatie is bedoeld voor mannelijke Euroconnectors/ Eurostekkers van 80A. De adapter kan gebruikt worden om een bestaande 80A stekker uit te breiden of ter vervanging van een defecte stekker.
REMA Adapter voor lucht/ zuurcirculatie voor Euroconnector 160A Vrouwelijk
Deze REMA adapter voor lucht/ zuurcirculatie is bedoeld voor vrouwelijke Euroconnectors/ Eurostekkers van 160A. De adapter kan gebruikt worden om een bestaande 160A stekker uit te breiden of ter vervanging van een defecte stekker.
REMA Adapter voor lucht/ zuurcirculatie voor Euroconnector 80A Vrouwelijk
Deze REMA adapter voor lucht/ zuurcirculatie is bedoeld voor vrouwelijke Euroconnectors/ Eurostekkers van 80A. De adapter kan gebruikt worden om een bestaande 80A stekker uit te breiden of ter vervanging van een defecte stekker.
REMA Adapter voor lucht/ zuurcirculatie voor Euroconnector 320A Vrouwelijk
Deze REMA adapter voor lucht/ zuurcirculatie is bedoeld voor vrouwelijke Euroconnectors/ Eurostekkers van 320A. De adapter kan gebruikt worden om een bestaande 320A stekker uit te breiden of ter vervanging van een defecte stekker.
REMA Adapter voor lucht/ zuurcirculatie voor Euroconnector 160A Mannelijk
Deze REMA adapter voor lucht/ zuurcirculatie is bedoeld voor mannelijke Euroconnectors/ Eurostekkers van 160A. De adapter kan gebruikt worden om een bestaande 160A stekker uit te breiden of ter vervanging van een defecte stekker.
REMA Adapter voor lucht/ zuurcirculatie voor Euroconnector 320A Mannelijk
Deze REMA adapter voor lucht/ zuurcirculatie is bedoeld voor mannelijke Euroconnectors/ Eurostekkers van 320A. De adapter kan gebruikt worden om een bestaande 320A stekker uit te breiden of ter vervanging van een defecte stekker.
REMA Eurostekker voor zuurcirculatie 80A - Mannelijk - 25mm²
Deze Eurostekker voor zuurcirculatie is bedoeld voor DC aansluitingen tot een ampèrage van 80A. Deze stekker is geschikt voor kabels van 25mm². Type batterijstekker: Mannelijk
REMA Eurostekker voor zuurcirculatie 80A - Mannelijk - 16mm²
Deze Eurostekker voor zuurcirculatie is bedoeld voor DC aansluitingen tot een ampèrage van 80A. Deze stekker is geschikt voor kabels van 16mm². Type batterijstekker: Mannelijk
REMA Eurostekker Air voor zuurcirculatie 160A - Mannelijk - 50mm²
Deze REMA Eurostekker Air voor zuurcirculatie is bedoeld voor DC aansluitingen tot een ampèrage van 160A. Deze stekker is geschikt voor kabels van 50mm². Type batterijstekker: Mannelijk
REMA Eurostekker voor zuurcirculatie 160A - Mannelijk - 25mm²
Deze REMA Eurostekker voor zuurcirculatie is bedoeld voor DC aansluitingen tot een ampèrage van 160A. Deze stekker is geschikt voor kabels van 25mm². Type batterijstekker: Mannelijk
REMA Eurostekker voor zuurcirculatie 80A - Vrouwelijk -25mm²
Deze Eurostekker voor zuurcirculatie is bedoeld voor DC aansluitingen tot een ampèrage van 80A. Deze stekker is geschikt voor kabels van 25mm². Type batterijstekker: Vrouwelijk
*Incl. btw
Pagina 1 van 2