Wind en energie | producten voor stroom opwekken en laden via wind

Wind en energie: alles voor acculaden met behulp van windenergie. Windturbines voor laden en onderhoudsladen zijn een milieuvriendelijke (en gratis) oplossing. Stroomvoorziening via wind is te verkrijgen via windmolens in combinatie met een omvormer, voor veilig en duurzaam opladen.

In dit online windstroom productaanbod staan onder meer kleinere windturbines. Daarmee kunnen tot middelgrote accu's prima worden onderhouden. De grotere windturbines zijn ook geschikt om accu's mee op te laden. Hierbij is een parallelle schakeling met zonnepaneel / zonnepanelen, generator(en) of andere laders prima mogelijk. Ook deze laatstgenoemde producten staan in ons assortiment. Evenals omvormers en laadregelaars voor het gewenste voltage en met diverse verdere eigenschappen. Met een windturbine samen met laadregelaar / omvormer kunt u de accu van een boot, auto, camper of ander voertuig, maar ook uitrusting in een tuin- of strandhuis veilig en optimaal (bij)laden.

Accu laden en onderhouden met windenergie

Een windturbine en bijgaande accessoires online kopen: daar helpen wij u graag bij. Om te beginnen met het geven van een goede uitleg en duidelijke foto's, per product. Een accu laden en/of onderhouden kan ook via een windturbine op een paal (hoger, met meer windvangst, dus met extra rendement). Bijbehorend materiaal is hier eveneens - meestal direct uit voorraad - verkrijgbaar. Verder staan wij graag klaar met advies over het aanleggen van grotere windenergie projecten.

 

Lees meer