Zonnepaneel accu set kopen voor o.a. camper en boot

Een compleet zonnesysteem in één keer aanschaffen? Acculaders.nl biedt gemak met deze complete accu zonnepaneel set, voor de camper, boot of het tuinhuisje bijvoorbeeld. Ideaal voor particulieren die de voordelen van zonnepanelen willen op hun voertuig, vaartuig of huisje, maar ook kiezen voor gemak, in combinatie met betrouwbaarheid, een aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit zonnepaneel, laadregelaar en benodigde kabels. All-in-one, kant en klaar om zelf een mini autonoom energiesysteem voor thuis, camping of haven aan te leggen.

Zonnepaneel 115 Wattpiek

 

De zonnepaneel set voor accu’s is compleet met zonnepaneel, bekabeling, solar laadregelaar en montagekit. Zo helpen we u snel op weg met het behalen van een goed rendement bij het aanleggen van een off-grid systeem. Het (zeer) veilige Victron daglichtpaneel op deze pagina als onderdeel van de set levert een vermogen van 115Wp (lees hier meer over Wattpiek) bij 12 volt en biedt een uitstekende lichtopbrengst, met een optimale werking bij zowel lage als heel hoge temperaturen.

Zonnesysteem kopen inclusief paneel, laadregelaar en kabels

De Victron BlueSolar MPPT 75/10 Solar Laadregelaar binnen deze kant-en-klare solar accu set biedt bij het laden veel snelheid en eveneens een efficiënte, hoge opbrengst. Deze laadregelaar is geschikt voor alle soorten accu’s (loodzuur, lithium) voor 12V maar ook voor 24V accu's. Deze Victron heeft veel moderne extra’s in huis, zoals een zogeheten VE.direct uitgang, voor onder meer bluetooth verbinding met smarthone of tablet.

Laadregelaar Victron | zonnepaneel accu set

In combinatie met een Victron VE.direct Smart Dongle (niet inbegrepen) kunt zo bijvoorbeeld op afstand de laadprogramma’s instellen en beheren. Deze BlueSolar MPPT is bovendien uitgerust met het BatteryLife systeem: goed voor intelligent accubeheer en een zeer gedetailleerde afstemming om de batterij altijd zo volledig mogelijk te kunnen laden.

Solar accu set: compleet voor interessante prijs

Zoals u kunt zien, is deze complete set voor het jarenlang eenvoudig opwekken van zonne-energie - en het maximaal kunnen benutten van deze met solar opgewekte stroom - te koop voor een interessante prijs.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1