Zonnepaneel accu set kopen voor o.a. camper en boot

Een compleet zonnesysteem in één keer aanschaffen? Acculaders.nl biedt gemak met deze complete accu zonnepaneel set, voor de camper, boot of het tuinhuisje bijvoorbeeld. Ideaal voor particulieren die de voordelen van zonnepanelen willen op hun voertuig, vaartuig of huisje, maar ook kiezen voor gemak, in combinatie met betrouwbaarheid, een aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit zonnepaneel, laadregelaar en benodigde kabels. All-in-one, kant en klaar om zelf een mini autonoom energiesysteem voor thuis, camping of haven aan te leggen.

Zonnepaneel 115 Wattpiek

 

De zonnepaneel set voor accu’s is compleet met zonnepaneel, bekabeling, solar laadregelaar en montagekit. Zo helpen we u snel op weg met het behalen van een goed rendement bij het aanleggen van een off-grid systeem. Het (zeer) veilige Victron daglichtpaneel op deze pagina als onderdeel van de set levert een vermogen van 115Wp (lees hier meer over Wattpiek) bij 12 volt en biedt een uitstekende lichtopbrengst, met een optimale werking bij zowel lage als heel hoge temperaturen.

Zonnesysteem kopen inclusief paneel, laadregelaar en kabels

De Victron BlueSolar MPPT 75/10 Solar Laadregelaar binnen deze kant-en-klare solar accu set biedt bij het laden veel snelheid en eveneens een efficiënte, hoge opbrengst. Deze laadregelaar is geschikt voor alle soorten accu’s (loodzuur, lithium) voor 12V maar ook voor 24V accu's. Deze Victron heeft veel moderne extra’s in huis, zoals een zogeheten VE.direct uitgang, voor onder meer bluetooth verbinding met smarthone of tablet.

Laadregelaar Victron | zonnepaneel accu set

In combinatie met een Victron VE.direct Smart Dongle (niet inbegrepen) kunt zo bijvoorbeeld op afstand de laadprogramma’s instellen en beheren. Deze BlueSolar MPPT is bovendien uitgerust met het BatteryLife systeem: goed voor intelligent accubeheer en een zeer gedetailleerde afstemming om de batterij altijd zo volledig mogelijk te kunnen laden.

Solar accu set: compleet voor interessante prijs

Zoals u kunt zien, is deze complete set voor het jarenlang eenvoudig opwekken van zonne-energie - en het maximaal kunnen benutten van deze met solar opgewekte stroom - te koop voor een interessante prijs.

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Tecmate Optimate Solar Duo 10W
Tecmate Optimate Solar Duo 10W
12V accu's tot ± 30 Ah

De Optimate Solar Duo desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De Optimate Solar - een hoge kwaliteit acculader op zonnecellen.

€104,95 €99,95

Informatie
Tecmate Optimate Solar Duo 10W - Travel Kit
12V accu's tot ± 30 Ah

De Optimate Solar Duo desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. Dit is de Travel Kit variant van de Optimate Solar 10W met tas en zuignappen voor montage op een raam.

€129,95

Informatie
Tecmate Optimate Solar Duo 20W
12V accu's tot ± 40 Ah

De Optimate Solar Duo desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De Optimate Solar - een hoge kwaliteit acculader op zonnecellen. Ook geschikt voor lithium accu's.

€139,95

Informatie
Tecmate Optimate Solar Duo 20W - Travel Kit
12V accu's tot ± 40 Ah

De Optimate Solar Duo desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. Ook geschikt voor lithium accu's. Dit is de travel Kit versie met draagtas en zuignappen voor bevestiging.

€169,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate Solar Duo 40W
Tecmate Optimate Solar Duo 40W
12V accu's tot ± 50 Ah

De Optimate Solar Duo desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De nieuwe Optimate Solar Duo is een hoge kwaliteit acculader op zonnecellen en ook geschikt voor lithium accu's.

€199,95 €184,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate Solar Duo 40W - Travel Kit
Tecmate Optimate Solar Duo 40W - Travel Kit
12V accu's tot ± 50 Ah

De Optimate Solar Duo desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De nieuwe Optimate Solar Duo is ook geschikt voor lithium accu's. Travel Kit met tas en statief.

€264,95 €214,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate Solar 60W
Tecmate Optimate Solar 60W
12V accu's tot ± 70 Ah

De Optimate Solar desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De Optimate Solar - een hoge kwaliteit acculader op zonnecellen.

€229,95 €219,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate Solar 60W - Travel Kit
Tecmate Optimate Solar 60W - Travel Kit
12V accu's tot ± 70 Ah

De Optimate Solar desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De Optimate Solar - een hoge kwaliteit acculader op zonnecellen. Travel Kit met tas en statief.

€279,95 €249,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate Solar 80W
Tecmate Optimate Solar 80W
12V accu's tot ± 100 Ah

De Optimate Solar desulfateert, laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De Optimate Solar - een hoge kwaliteit acculader op zonnecellen.

€329,95 €279,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate Solar 80W - Travel kit
Tecmate Optimate Solar 80W - Travel kit
12V accu's tot ± 100 Ah

De Optimate Solar 80W travel kit laadt en onderhoudt uw batterij met behulp van een standaard 12V Zonnepaneel. De travel kit bestaat uit een statief waarmee u het paneel gemakkelijk plaatst op een vlakke ondergrond en een draagtas.

€349,95 €309,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1