VE.Can

VE.Can | Vind hier alle producten voor het VE.Can netwerk! Terminators, kabels, communicatiekabels, interfaces, voedingskabels, verlengkabels. Maar ook Victron producten zoals stroomsysteem-bewakers, communicatiesystemen, shunts, monitorsystemen, weerstand tanks, controlepanelen, MPPT regelaars, Battery Management Systems, laders/omvormers en controllers. Deze laatste zijn aan te sluiten en/of toe te passen met het VE.Can netwerk.

Een uitgebreid arsenaal aan Victron producten. Laag geprijsd. Met kennis van de apparaten: zoals bij de producten staat beschreven, desgewenst met ook telefonische toelichting van onze specialist. Scroll door bijgaande VE.Can producten. Of klik verder als u een ander Victron apparaat zoekt.

 

Lees meer
Filter uw productenAanbieding Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
De VE.Can RJ45-terminators worden gebruikt voor beide uiteinden van een VE.Can-netwerk. Een VE.Can-netwerk vormt een ketting van apparaten gekoppeld via de VE.Can ingangen van de apparaten. De terminators vormen het begin en eind van de ketting.

€15,95 €8,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 1.8 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 1.8 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel van 1.8 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€17,49 €13,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 5 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 5 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel van 5 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€20,95 €16,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 1.8 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 1.8 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel van 1.8 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€20,95 €16,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 5 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 5 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel van 5 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€20,95 €17,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can voedingskabel
Victron VE.Can voedingskabel
Deze Victron VE.Can voedingskabel kunt u gebruiken om de CAN-bus van stroom te voorzien als de CAN-bus geen stroom krijgt van een Victron Skylla-I of een MPPT laadregelaar.

€48,95 €39,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male
Victron VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male
Met de VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male Interface kabel verbindt u een VE.Can-product met een NMEA2000-netwerk.

€99,95 €73,95

Informatie
Aanbieding Victron CANvu GX IO Extender + kabelset
Victron CANvu GX IO Extender + kabelset
Met deze Victron CANvu GX IO Extender + kabelset kunt u de CANvu GX aansluiten op uw systeem. Deze set is nodig bij de CANvu GX om de juiste aansluitingen mogelijk te maken met de afzonderlijke Victron producten uit uw systeem.

€189,95 €164,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo-S GX
Victron Cerbo-S GX
De Victron Cerbo-S GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal. Dit is de eenvoudigere Cerbo-variant!

€369,95 €199,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo GX
Victron Cerbo GX
De Victron Cerbo GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal.

€265,95 €251,95

Informatie
Victron Venus GX
De Victron Venus GX biedt u een intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen. Op de Venus GX kunnen o.a. aangesloten worden: Omvormers, Multi's, Quattro's, MPPT-zonneladers, BMV accumonitors, temperatuursensoren, tank sensoren en meer.

€269,95

Informatie
Victron Cerbo GX MK2
De Victron Cerbo GX MK2 is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal.

€331,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 5