VE.Can

VE.Can | Vind hier alle producten voor het VE.Can netwerk! Terminators, kabels, communicatiekabels, interfaces, voedingskabels, verlengkabels. Maar ook Victron producten zoals stroomsysteem-bewakers, communicatiesystemen, shunts, monitorsystemen, weerstand tanks, controlepanelen, MPPT regelaars, Battery Management Systems, laders/omvormers en controllers. Deze laatste zijn aan te sluiten en/of toe te passen met het VE.Can netwerk.

Een uitgebreid arsenaal aan Victron producten. Laag geprijsd. Met kennis van de apparaten: zoals bij de producten staat beschreven, desgewenst met ook telefonische toelichting van onze specialist. Scroll door bijgaande VE.Can producten. Of klik verder als u een ander Victron apparaat zoekt.

 

Lees meer
Filter uw productenAanbieding Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
De VE.Can RJ45-terminators worden gebruikt voor beide uiteinden van een VE.Can-netwerk. Een VE.Can-netwerk vormt een ketting van apparaten gekoppeld via de VE.Can ingangen van de apparaten. De terminators vormen het begin en eind van de ketting.

€15,95 €8,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 1.8 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 1.8 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel van 1.8 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€17,49 €13,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 5 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 5 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel van 5 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€20,95 €16,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 1.8 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel 1.8 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type B Kabel van 1.8 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€20,95 €16,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 5 m
Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel 5 m
Deze Victron VE.Can naar CAN-bus BMS type A Kabel van 5 meter lang kunt u gebruiken als VE-Can communicatie kabel tussen de Victron Color Control en de BYD Accu.

€20,95 €17,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can voedingskabel
Victron VE.Can voedingskabel
Deze Victron VE.Can voedingskabel kunt u gebruiken om de CAN-bus van stroom te voorzien als de CAN-bus geen stroom krijgt van een Victron Skylla-I of een MPPT laadregelaar.

€48,95 €39,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male
Victron VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male
Met de VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male Interface kabel verbindt u een VE.Can-product met een NMEA2000-netwerk.

€99,95 €73,95

Informatie
Aanbieding Victron CANvu GX IO Extender + kabelset
Victron CANvu GX IO Extender + kabelset
Met deze Victron CANvu GX IO Extender + kabelset kunt u de CANvu GX aansluiten op uw systeem. Deze set is nodig bij de CANvu GX om de juiste aansluitingen mogelijk te maken met de afzonderlijke Victron producten uit uw systeem.

€189,95 €164,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo-S GX
Victron Cerbo-S GX
De Victron Cerbo-S GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal. Dit is de eenvoudigere Cerbo-variant!

€369,95 €199,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo GX
Victron Cerbo GX
De Victron Cerbo GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal.

€279,95 €264,95

Informatie
Victron Venus GX
De Victron Venus GX biedt u een intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen. Op de Venus GX kunnen o.a. aangesloten worden: Omvormers, Multi's, Quattro's, MPPT-zonneladers, BMV accumonitors, temperatuursensoren, tank sensoren en meer.

€269,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Can weerstand tank zender adapter
Victron VE.Can weerstand tank zender adapter
Met deze Victron VE.CAN tank zender adapter zijn maximaal 16 tanks met een standaard resistieve tank niveau zender aan te sluiten op de Color Control GX. Per tank is een VE.CAN tank zender adapter nodig om aan te sluiten.

€379,95 €334,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 5