Beschermingsmateriaal voor acculaders

Beschermingsmateriaal voor een acculader? Bescherming voor een lasapparaat? Zoekt u een beschermkoffer of een beschermbumper voor een lader, zie dan dit productaanbod. Ook voor lasapparaten hebben we het nodige materiaal om krassen te voorkomen, en om letterlijk tegen een stootje te kunnen.

Deze producten hebben soms ook extra voordelen. Zo biedt een bumper voor een (vaak specifiek) type of merk acculader vaak óók meer grip. En gaat het om een beschermkoffer, dan is dit natuurlijk meteen handig om uw lader of ander apparaat in op te bergen én makkelijk mee te nemen. Dat type beschermingsmateriaal houdt het apparaat tevens droog en stofvrij.

 

Lees meer
Filter uw producten


Beschermkap SB50 Male
Met deze beschermkap voor een SB50 stekker kunt u een stof- en waterdichte (IP65) verbinding maken. Om een IP65 waterdichte verbinding te krijgen is voor beide SB50 stekkers een kap nodig. Deze variant is de male/ mannelijke variant.
Beschermkap SB50 Female
Met deze beschermkap voor een SB50 stekker kunt u een stof- en waterdichte (IP65) verbinding maken. Om een IP65 waterdichte verbinding te krijgen is voor beide SB50 stekkers een kap nodig. Deze variant is de female/ vrouwelijke variant.
Aanbieding Victron Rubber Bumper voor Blue Smart IP65 laders
Victron Rubber Bumper voor Blue Smart IP65 laders
De Victron Rubber Bumper voor Blue Smart IP65 laders helpt uw Victron-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Verder biedt de bumper extra grip op gladde oppervlakken.

€9,95 €7,95

Informatie
CTEK Bumper 10 (XS0.8)
Helpt uw CTEK-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Biedt extra grip op gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam rubber.
CTEK Bumper 60 (MXS3.8/MXS5.0/LITHIUM XS)
Helpt uw CTEK-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Biedt extra grip op gladde oppervlakken.
CTEK Bumper 100 (MXS7.0)
Helpt uw CTEK-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Biedt extra grip op gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam rubber.
CTEK Bumper 120 (MXS10)
Helpt uw CTEK-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Biedt extra grip op gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam rubber.
Aanbieding Victron Opbergkoffer voor acculader
Victron Opbergkoffer voor acculader
Met deze opbergkoffer/ draagkoffer/ opberg case voor lader en accessoires kunt u uw Victron IP65 acculader of ander merk acculader en uw accessoires hiervoor netjes opbergen en makkelijk meenemen.

€34,95 €27,95

Informatie
CTEK Bumper 300
Helpt uw CTEK-lader te beschermen tegen stoten en krassen op uw lader en uw voertuig. Biedt extra grip op gladde oppervlakken. Gemaakt van duurzaam rubber.
Noco Genius beschermende koffer GBC017 voor GB50
Beschermkoffer voor Genius GB50

Met deze beschermende koffer GBC017 voor uw Noco Genius GB50 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
Noco Genius beschermende koffer GBC013 voor GB20 en GB40
Beschermkoffer voor Genius GB20 en GB40

Met deze beschermende koffer GBC013 voor uw Noco Genius GB20 en GB40 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
Noco Genius beschermende koffer GBC014 voor GB70
Beschermkoffer voor Genius GB70

Met deze beschermende koffer GBC014 voor uw Noco Genius GB70 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2