Krachtige, compactie GaN USB-laders voor devices met USB-A en/of USB-C

Luxe bij het opladen van de iPhone, smartphone, tablet of vergelijkbaar apparaat. Met een GaN oplader heb je ‘modern laden’ van je telefoon of ander USB-device altijd bij de hand. USB-opladers gemaakt van de halfgeleider Gallium Nitride (GaN) bieden een grote mate van compactheid, naast zeer snel opladen en een verhoogde veiligheid.

GaN netspanningsadapters besparen bovendien geld, door de krachtige eigenschappen ervan. Ze zijn zo duurzaam omdat ze minder energie verspillen, en dat komt weer doordat GaN laders de energie efficiënter overdragen. Ze gaan ook langer mee dan de smartphone -, tablet - en Apple iPhone laders die we tot dusver gewend zijn.

GaN opladers voor smartphone, iPhone, tablet en andere USB-apparaten

Dit type USB-oplader voor in het stopcontact is compatibel met Apple iPhones en vele andere smartphones, tablets en andere USB-apparaten. Voor zowel USB-C als USB-A.

Krachtige snellader door snel geleidende Power Delivery

De GaN laders hebben ingebouwde Power Delivery (PD). Dit snellaadprotocol maakt ze krachtiger en sneller dan de standaard Silicum USB-opladers. Hierdoor kan er eenvoudigweg meer stroom worden geleid van het stopcontact naar het op te laden apparaat.


GaN opladers hier kopen


Verhoogde veiligheid, minder hitte

Bescherming tegen kortsluiting, beveiliging tegen overspanning en overstroom, en temperatuurbewaking. Het zijn eigenschappen waarmee de GaN lader uitstijgt boven de traditionele USB-laders. Ze zijn veiliger omdat ze veel minder hitte produceren – en de binnen- en ook buitenzijde dus veel minder heet wordt. De GaN techniek houdt de lader tijdens het gebruik ervan koel, zelfs bij het tegelijk opladen van meerdere apparaten.

Zeer compact door het interne ontwerp

Waarom zijn de GaN USB-laders zo compact? Die kleine behuizing is alleen mogelijk doordat de interne onderdelen zo dicht op elkaar zitten; veel dichter dan het geval is bij de standaard Silicum laders. Ideaal derhalve om de GaN-lader mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Daarvoor is een simpele jaszak al ruimschoots voldoende.

GaN USB-laders: mooi ontwerp bovendien

Bekijk ze zelf op deze pagina’s waar je GaN laders kunt kopen: ze zien er strak en mooi vormgegeven uit. Zowel door de compactheid als door de ronde vormen ervan. Ze liggen daardoor ook goed in de hand. Nieuwsgierig naar deze duurzame, krachtige, mooi vormgegeven en zeer compacte GaN snelladers? Ze zijn hier verkrijgbaar. Voor USB-C en/of USB-A en in de gewenste capaciteit, van een goed merk, voorradig en voor een goede prijs.

 

Lees meer
Filter uw producten
Yanec GaN Snellader USB-C 25W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot drie keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Yanec GaN Snellader USB-C 30W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Yanec GaN Snellader USB-A en USB-C 30W
GaN snellader met zowel USB-A als USB-C aansluiting. Gecombineerd vermogen tot 30W. Laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Deze USB-laders voor in het stopcontact zijn extra veilig en compact, en verspillen minder energie.
Yanec GaN Snellader 2 x USB-C 35W
Een GaN snellader met twee USB-C aansluitingen (35W of 25W + 10W). Deze laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1