Laadbox op de zaak

Bent u werknemer en kiest u voor een elektrische of hybride lease-auto? Dan is het wel zo prettig als uw werkgever oplaadfaciliteiten aanbiedt op de zaak zodat u ook daar uw auto op kunt laden. Een zakelijke laadbox is niet alleen een service naar werknemers toe, ook klanten of bezoekers die elektrisch rijden zullen een laadinstallatie op prijs stellen. Er zijn diverse mogelijkheden voor zakelijke laadopties. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze laadboxen voor op de zaak.

Laden op de zaak
Een goede laadinstallatie heeft als voordeel dat een auto snel en veilig opgeladen kan worden. De precieze oplaadtijd hangt af van onder andere de capaciteit van de laadunit, maar ook van het laadvermogen van uw auto. In ieder geval laadt een officiële laadbox gemiddeld tien keer sneller dan een regulier stopcontact. In principe kan een oplaadinstallatie overal geplaatst worden, als u er maar ruimte voor heeft en er stroom is. Het kan daarnaast zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden in de meterkast (bijvoorbeeld het aanleggen van een extra groep).

Aanschaf en installatie laadbox
Bij de aanschaf van een laadbox voor op de zaak heeft u bij Acculaders.nl ruime keuze uit verschillende modellen. U kunt kiezen voor een laadbox aan de wand of voor een laadpaal. In onze webshop vindt u alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Bij elk van onze producten vindt u heldere productinformatie en duidelijke foto’s. Kortom, onze zakelijke modellen zijn passend bij uw wensen. U kunt uw laadbox of laadpaal gemakkelijk zelf bestellen. Ook de installatie kunt u desgewenst zelf doen. Wij kunnen dit echter ook voor u regelen. Informeer voor de mogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht voor een breed scala aan laadkabels.

Zakelijk voordeel
Voor u als werkgever is de aanschaf van laadoplossingen voor op de zaak fiscaal aantrekkelijk. Bedrijven/ondernemers kunnen namelijk gebruik maken van een aantal fiscale voordelen om zo de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen te stimuleren. Met een elektrische auto bespaart u daarnaast op brandstofkosten. Stroom is namelijk een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Ook de bijtelling bij een elektrische auto ligt een stuk lager.

Hoe zit het met een zakelijke laadbox thuis?
Wil een werknemer ook graag thuis gebruik maken van een laadbox voor het opladen van zijn of haar lease-auto? Dat kan. De kosten van een laadinstallatie thuis maakt deel uit van de kosten van de auto van de zaak. Het gaat hierbij niet alleen om de laadinstallatie zelf, maar ook om kosten voor eventuele aanpassingen in huis. Denk hierbij aan het plaatsen van een extra groep in de meterkast. Let op, kosten voor het laden van de auto vallen niet onder deze regeling. U kunt uiteraard met uw werknemer afspreken dat u deze kosten ook vergoedt.

>>> Ook een acculader nodig? U vindt ze op Acculaders.nl!<<<

 

Lees meer
Filter uw producten


Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€639,95

Informatie
Alfen Eve Single Pro-line - 3 x 16A - Socket - RFID - E-Flux
De Alfen Eve Single Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden.

€1.589,95

Informatie
Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Socket
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Deze Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 3 x 16A (instelbaar).

€859,95

Informatie
Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Myenergi Zappi V2 met vaste laadkabel 3 fase - 22kW - Wit
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. Uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit zonne-energie. Deze uitvoering heeft een type 2 vaste laadkabel.

€1.299,00

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€849,95

Informatie
Aanbieding EVBox Elvi 3-fase 16A 11kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
EVBox Elvi 3-fase 16A 11kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
Deze EVBox Elvi met vaste type 2 laadkabel is geschikt voor 3 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi.

€1.029,95 €949,95

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€888,95

Informatie
Webasto Pure II Black Edition 11 kW - 7 meter laadkabel
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type 2 aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW. 7 meter laadkabel.

€689,00

Informatie
Aanbieding Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
De Wallbox Copper 22 kW outlet is een compacte, intelligente en mooi vormgegeven oplader. Connectie maken met de Copper SB kan via wifi, ethernet of Bluetooth. De Copper SB is geschikt voor particulier, zakelijk en publiek gebruik.

€1.079,95 €959,95

Informatie
Myenergi Zappi V2 Socket 3 fase - 22kW - Zwart
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. De Zappi is standaard uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit uw eigen opgewekte zonne-energie.

€999,00

Informatie
Myenergi Zappi V2 met vaste laadkabel 3 fase - 22kW - Zwart
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. Uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit zonne-energie. Deze uitvoering heeft een type 2 vaste laadkabel.

€1.299,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 16