Laadbox op de zaak

Bent u werknemer en kiest u voor een elektrische of hybride lease-auto? Dan is het wel zo prettig als uw werkgever oplaadfaciliteiten aanbiedt op de zaak zodat u ook daar uw auto op kunt laden. Een zakelijke laadbox is niet alleen een service naar werknemers toe, ook klanten of bezoekers die elektrisch rijden zullen een laadinstallatie op prijs stellen. Er zijn diverse mogelijkheden voor zakelijke laadopties. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze laadboxen voor op de zaak.

Laden op de zaak
Een goede laadinstallatie heeft als voordeel dat een auto snel en veilig opgeladen kan worden. De precieze oplaadtijd hangt af van onder andere de capaciteit van de laadunit, maar ook van het laadvermogen van uw auto. In ieder geval laadt een officiële laadbox gemiddeld tien keer sneller dan een regulier stopcontact. In principe kan een oplaadinstallatie overal geplaatst worden, als u er maar ruimte voor heeft en er stroom is. Het kan daarnaast zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden in de meterkast (bijvoorbeeld het aanleggen van een extra groep).

Aanschaf en installatie laadbox
Bij de aanschaf van een laadbox voor op de zaak heeft u bij Acculaders.nl ruime keuze uit verschillende modellen. U kunt kiezen voor een laadbox aan de wand of voor een laadpaal. In onze webshop vindt u alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Bij elk van onze producten vindt u heldere productinformatie en duidelijke foto’s. Kortom, onze zakelijke modellen zijn passend bij uw wensen. U kunt uw laadbox of laadpaal gemakkelijk zelf bestellen. Ook de installatie kunt u desgewenst zelf doen. Wij kunnen dit echter ook voor u regelen. Informeer voor de mogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht voor een breed scala aan laadkabels.

Zakelijk voordeel
Voor u als werkgever is de aanschaf van laadoplossingen voor op de zaak fiscaal aantrekkelijk. Bedrijven/ondernemers kunnen namelijk gebruik maken van een aantal fiscale voordelen om zo de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen te stimuleren. Met een elektrische auto bespaart u daarnaast op brandstofkosten. Stroom is namelijk een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Ook de bijtelling bij een elektrische auto ligt een stuk lager.

Hoe zit het met een zakelijke laadbox thuis?
Wil een werknemer ook graag thuis gebruik maken van een laadbox voor het opladen van zijn of haar lease-auto? Dat kan. De kosten van een laadinstallatie thuis maakt deel uit van de kosten van de auto van de zaak. Het gaat hierbij niet alleen om de laadinstallatie zelf, maar ook om kosten voor eventuele aanpassingen in huis. Denk hierbij aan het plaatsen van een extra groep in de meterkast. Let op, kosten voor het laden van de auto vallen niet onder deze regeling. U kunt uiteraard met uw werknemer afspreken dat u deze kosten ook vergoedt.

>>> Ook een acculader nodig? U vindt ze op Acculaders.nl!<<<

 

Lees meer
Filter uw producten

Wallbox Pulsar 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€649,95

Informatie
Webasto Pure Black Edition 22 kW
De Webasto Pure Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€695,00

Informatie
Alfen Grijs Front voor Eve Single Pro-line
Met dit grijze front voor de Eve Single Pro-line kunt u van een witte lader een grijze maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Grijs (RAL 7043)
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€888,95

Informatie
EVBox Elvi 3-fase 32A 22kW Socket Wi-Fi Zwart
Dit EVBox Elvi Socket laadstation is geschikt voor 1 of 3 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi en geschikt voor zowel type 1 als voor type 2 elektrische auto's.

€959,95

Informatie
Wallbox Pulsar 11 kW - EV Laadstation Wit type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€639,95

Informatie
Wallbox Pulsar 7,4 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar 7,4 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

€599,95

Informatie
Aanbieding Ratio Solar Box Outlet 32A 3 fase
Ratio Solar Box Outlet 32A 3 fase
Met de Ratio Solar Box kunt u uw elektrische auto opladen met 100% gratis opgewekte energie van uw zonnepanelen. De Solar Box past verder het maximum laadvermogen voor uw auto automatisch aan op de beschikbare stroom in uw net.

€929,95 €829,95

Informatie
EVBox Elvi 3-fase 32A 22kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
Dit EVBox Elvi laadstation met 6 meter vaste laadkabel is geschikt voor 3 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi en geschikt voor elektrische auto's met een type 2 aansluiting.

€989,95

Informatie
EVBox Elvi 3-fase 16A 11kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
Deze EVBox Elvi met vaste type 2 laadkabel is geschikt voor 3 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi.

€929,95

Informatie
Webasto Pure Black Edition 11 kW
De Webasto Pure Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Myenergi Zappi V2 Socket 3 fase - 22kW - Zwart
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. De Zappi is standaard uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit uw eigen opgewekte zonne-energie.

€999,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 14