Laadbox op de zaak

Bent u werknemer en kiest u voor een elektrische of hybride lease-auto? Dan is het wel zo prettig als uw werkgever oplaadfaciliteiten aanbiedt op de zaak zodat u ook daar uw auto op kunt laden. Een zakelijke laadbox is niet alleen een service naar werknemers toe, ook klanten of bezoekers die elektrisch rijden zullen een laadinstallatie op prijs stellen. Er zijn diverse mogelijkheden voor zakelijke laadopties. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze laadboxen voor op de zaak.

Laden op de zaak
Een goede laadinstallatie heeft als voordeel dat een auto snel en veilig opgeladen kan worden. De precieze oplaadtijd hangt af van onder andere de capaciteit van de laadunit, maar ook van het laadvermogen van uw auto. In ieder geval laadt een officiële laadbox gemiddeld tien keer sneller dan een regulier stopcontact. In principe kan een oplaadinstallatie overal geplaatst worden, als u er maar ruimte voor heeft en er stroom is. Het kan daarnaast zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden in de meterkast (bijvoorbeeld het aanleggen van een extra groep).

Aanschaf en installatie laadbox
Bij de aanschaf van een laadbox voor op de zaak heeft u bij Acculaders.nl ruime keuze uit verschillende modellen. U kunt kiezen voor een laadbox aan de wand of voor een laadpaal. In onze webshop vindt u alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Bij elk van onze producten vindt u heldere productinformatie en duidelijke foto’s. Kortom, onze zakelijke modellen zijn passend bij uw wensen. U kunt uw laadbox of laadpaal gemakkelijk zelf bestellen. Ook de installatie kunt u desgewenst zelf doen. Wij kunnen dit echter ook voor u regelen. Informeer voor de mogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht voor een breed scala aan laadkabels.

Zakelijk voordeel
Voor u als werkgever is de aanschaf van laadoplossingen voor op de zaak fiscaal aantrekkelijk. Bedrijven/ondernemers kunnen namelijk gebruik maken van een aantal fiscale voordelen om zo de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen te stimuleren. Met een elektrische auto bespaart u daarnaast op brandstofkosten. Stroom is namelijk een stuk goedkoper dan benzine of diesel. Ook de bijtelling bij een elektrische auto ligt een stuk lager.

Hoe zit het met een zakelijke laadbox thuis?
Wil een werknemer ook graag thuis gebruik maken van een laadbox voor het opladen van zijn of haar lease-auto? Dat kan. De kosten van een laadinstallatie thuis maakt deel uit van de kosten van de auto van de zaak. Het gaat hierbij niet alleen om de laadinstallatie zelf, maar ook om kosten voor eventuele aanpassingen in huis. Denk hierbij aan het plaatsen van een extra groep in de meterkast. Let op, kosten voor het laden van de auto vallen niet onder deze regeling. U kunt uiteraard met uw werknemer afspreken dat u deze kosten ook vergoedt.

>>> Ook een acculader nodig? U vindt ze op Acculaders.nl!<<<

 

Lees meer
Filter uw productenAanbieding Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
3 Fase Laadstation | 3 x 32A

De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€749,95 €614,00

Informatie
Aanbieding Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 11 kW - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Pulsar Plus 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€729,95 €599,00

Informatie
Aanbieding Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Complete Kit - EV Laadstation Zwart type 2 met vaste rechte laadkabel
3 Fase Laadstation | 3 x 32A

De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen. Dit product betreft een complete kit met Powermeter en Cabledock. Beheer kan via de app, via de myWallbox-portal, wifi of Bluetooth.

€949,95 €829,95

Informatie
Aanbieding EVBox Elvi 3-fase 16A 11kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
EVBox Elvi 3-fase 16A 11kW Type 2 kabel 6m Wi-Fi Zwart
Deze EVBox Elvi met vaste type 2 laadkabel is geschikt voor 3 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi.

€999,95 €699,95

Informatie
Wallbox Pulsar Plus 22 kW - Socket
3 Fase Laadstation | 3 x 32A

De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth

€624,00

Informatie
Aanbieding Alfen Grijs Front voor Eve Single Pro-line
Alfen Grijs Front voor Eve Single Pro-line
Met dit grijze front voor de Eve Single Pro-line kunt u van een witte lader een grijze maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Grijs (RAL 7043)

€299,95 €249,95

Informatie
Aanbieding Zaptec Go Laadstation 22kW - WiFi - kWh meter - App - Asphalt Black
Zaptec Go Laadstation 22kW - WiFi - kWh meter - App - Asphalt Black
De Zaptec Go Laadstation is een compacte wandlader met een vermogen van maximaal 22kW. Het laadvermogen is instelbaar en de lader is via de app in te stellen en uit te lezen. Deze lader is uitgevoerd in Asphalt Black.

€799,00 €749,00

Informatie
Aanbieding Alfen Eve Single Pro-line - 3 x 32A - 5 meter vaste kabel - RFID - E-Flux - Load Balancing
Alfen Eve Single Pro-line - 3 x 32A - 5 meter vaste kabel - RFID - E-Flux - Load Balancing
De Alfen Eve Single Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit op het gebied van laden. Met 5 meter vaste laadkabel. Inclusief Load Balancing.

€1.869,95 €1.749,95

Informatie
Aanbieding Webasto Pure II Black Edition 11 kW
Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€538,85 €454,95

Informatie
Aanbieding Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Socket
Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Socket
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Deze Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 3 x 16A (instelbaar).

€849,95 €729,95

Informatie
Aanbieding Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
Wallbox Copper SB 22 kW - EV Laadstation outlet
De Wallbox Copper 22 kW outlet is een compacte, intelligente en mooi vormgegeven oplader. Connectie maken met de Copper SB kan via wifi, ethernet of Bluetooth. De Copper SB is geschikt voor particulier, zakelijk en publiek gebruik.

€959,95 €729,00

Informatie
Aanbieding Alfen Eve Single S-line - 1 x 32A - Socket
Alfen Eve Single S-line - 1 x 32A - Socket
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Deze Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 1 x 32A (instelbaar).

€859,95 €659,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 21