USB interface

USB interfaces: welke zoekt u? USB interface kabels voor verschillende apparaten en netwerktoepassingen, in diverse lengtematen. 

Een USB interface of - kabel zorgt voor de connectie tussen bijvoorbeeld een laadcontroller en laptop. Op die manier is het apparaat via de laptop programmeerbaar. Wij verkopen ook interfaces voor de USB-connectie met een systeem als VE.Direct. En, onder andere, voor de connectie tussen pc / laptop en het MG Master BMS. Zie bijgaand aanbod voor alle USB interfaces.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron BlueSolar PWM-Pro naar USB interface kabel
Victron BlueSolar PWM-Pro naar USB interface kabel
De Victron BlueSolar PWM-Pro USB interface kabel kunt u gebruiken om de BlueSolar PWM-Pro laadcontroller op uw pc aan te sluiten. Hiermee is uw laadcontroller volledig programmeerbaar.

€16,95 €11,95

Informatie
Aanbieding Victron RS485 naar USB interface kabel 1,8m
Victron RS485 naar USB interface kabel 1,8m
Met deze Victron RS485 naar USB interface kabel van 1,8 meter lang kunt u van een RS485 aansluiting een USB aansluiting maken zodat u een verbinding kunt maken met uw laptop.

€36,95 €27,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Direct to USB interface
Victron VE.Direct to USB interface
Met deze VE.Direct to USB interface maakt u een verbinding tussen een Victron product met een VE-Direct aansluiting en een apparaat met een USB poort (bijvoorbeeld uw computer).

€38,95 €29,95

Informatie
Aanbieding Victron RS485 naar USB interface kabel 5m
Victron RS485 naar USB interface kabel 5m
Met deze Victron RS485 naar USB interface kabel van 5 meter lang kunt u van een RS485 aansluiting een USB aansluiting maken zodat u een verbinding kunt maken met uw laptop.

€42,95 €34,95

Informatie
Rutland Controller Interface Kabel
Met deze Controller Interface Kabel kunt u uw Rutland 1200 windturbine ook geschikt maken voor o.a. het laden van lithium accu's. De laadvoltages en een ondertemperatuur voor laden van accu's kan hiermee geconfigureerd worden.
Victron interface MK3-USB (VE.Bus naar USB)
De Victron interface MK3-USB kunt u gebruiken om Victron producten aan te sluiten op een computer en daarmee het product te configureren.
Victron interface MK3-USB-C (VE.Bus naar USB-C)
De Victron interface MK3-USB-C kunt u gebruiken om Victron producten aan te sluiten op een computer en daarmee het product te configureren.
Aanbieding MG USB CAN Interface
MG USB CAN Interface
Met de MG Energy USB CAN Interface kan het MG Master BMS worden aangesloten op een laptop of pc. De MG Energy USB CAN Interface is benodigd voor het instellen en updaten van het MG Master BMS met de MG Master BMS-tool op laptop of pc.

€311,95 €294,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1