Victron

Victron Energy is een Nederlandse fabrikant van hoge kwaliteit acculaders, omvormers, zonne-laadregelaars accu's en meer. Victron is internationaal actief en ontwikkelt en fabriceert acculaders, DC-DC omvormers, sinus omvormers, solar omvormers, combinaties van omvormer met acculader, solar combinaties van acculader met omvormer en MPPT, losse solar laadcontrollers, solar home systems, gedigitaliseerde Smart panelen en systeembewaking, omschakelautomaten, zonnepanelen, accu's, DC distributiesystemen, scheidingstransformatoren, accuscheiders, batterij management systemen, battery balancers en andere accu monitoren, accubewakers, autotransformers en bijbehorende kabels en overige accessoires, waaronder digitale Bluetooth Smart elektronica.

De producten van Victron Energy vinden hun weg naar professionals en particulieren die professioneel willen laden via een wereldwijd distributienetwerk. Victron ondersteunt, mede in samenwerking met Acculaders.nl, online verkoop van de producten met de allerbeste aandacht en service voor de consument en professionele klant.

Victron Energy


Acculaders

Pure acculaders van Victron Energy zijn modellen zoals de Phoenix Lader, Skylla-i, Skylla-TG, Skylla-TG GMDSS, Skylla-IP44, Centaur Acculader, Phoenix Smart IP43 Charger, Blue Smart IP22, Blue Smart IP67 en de Blue Smart IP65.

Omvormers en laad-omvormer combinaties

Omvormers van Victron zijn er in alle soorten: de (zuivere) sinus omvormer, DC-DC omvormer en sinus omvormer met acculader in één. Van de Victron Phoenix - en de Victron Orion modellen tot de multifunctionele Victron Quattro, MultiPlus, EasyPlus en EasySolar.

 

Victron Energy


Overige Victron Energy producten

Staat het er niet bij? Heeft u iets nodig dat niet in onderstaande lijst met Victron Energy producten staat? Geen probleem! We kunnen u alles van Victron leveren en dat ook nog binnen zeer korte levertermijn. Mail ons of bel ons even en we doen u een aanbod voor het Victron product dat u nodig heeft. Acculaders.nl is te bereiken via [email protected] of 0251-748742.

Lees meer
Filter uw producten
Victron MultiPlus of Phoenix accukabel-wartel M20x1,5
Deze accukabel-wartel M20x1,5 wordt toegepast in de Victron MultiPlus of Phoenix modellen.
Victron Kabelset voor veiligheidsrelais VE MultiPlus/Quattro
Deze kabelset is nodig als u het DC Power Relais (12V of 24V) in een MultiPlus of Quattro systeem wilt gebruiken als veiligheidsrelais. In de gebruiksaanwijzing van uw MultiPlus of Quattro worden de details uitgelegd.
Victron Zekering 150A MEGA (12V-24V)
Deze Victron 150A MEGA Zekering voor 12V en 24V systemen is een hoogwaardige kwaliteit zekering waarmee u uw installatie goed afzekert.
Victron Wandhouder voor IP65-Oplader
Met deze Victron houder voor wandmontage kunt u uw Blue Smart IP65-oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen. Geschikt voor IP65 modellen 12/10, 12/15, 24/8.
Victron Remote Connector
Deze Victron Remote Connector kunt u gebruiken ter vervanging van een eventueel verloren gegane Remote Connector.
Victron Minischakelaar 3 standen
Victron minischakelaar 3 standen voor Phoenix Compact omvormers en MultiPlus omvormer/laders.
Victron Eyelet connector M6
Met de Victron Eyelet connector M6 kunt u een vaste aansluiting maken op de accu voor uw Victron Blue Smart acculader. U kunt deze accessoire als extra of als vervanging kopen voor uw Victron acculader.
Victron USB extension kabel 0,3m stekker 1 zijde 90 graden
Deze Victron USB verlengkabel van 0,3m met 1 stekker die 90 graden gedraaid is ten opzichte van de kabelrichting kunt u gebruiken als weinig ruimte achter de USB aansluiting aanwezig is.
Victron Extension Cable verlengkabel 2m
Met deze verlengkabel van 2 meter kan uw Victron-lader verder weg van het voertuig of de accu worden gebruikt.
Victron Eyelet connector M8
Met de Victron Eyelet connector M8 kunt u een vaste aansluiting maken op de accu voor uw Victron Blue Smart acculader. U kunt deze accessoire als extra of als vervanging kopen voor uw Victron acculader.
Victron Rubber Bumper voor Blue Smart IP65 laders
De Victron Rubber Bumper voor Blue Smart IP65 laders helpt uw Victron-lader te beschermen tegen stoten en krassen. Verder biedt de bumper extra grip op gladde oppervlakken.
Victron VE.Direct TX Digital Output Cable
Met de Victron VE.Direct TX uitgangskabel kan worden gebruikt in combinatie met de BlueSolar en SmartSolar MPPT-acculaders. De toepassingen zijn gericht op verlichting en een virtuele load uitgang voor de grotere MPPT laadregelaars.
*Incl. btw
Pagina 1 van 48