Voor walstroom

Accessoires voor walstroom. Zie ook ons complete assortiment producten voor maritiem laden, inclusief walstroom kabels en walstroom netwerkaccessoires. Walstroom stekkers, clips, inlets, outlets, wandcontactdozen, splitterkabels, elektrische kasten en nog veel meer. Acculaders.nl heeft alles voor het aanleggen van een stroomnetwerk aan wal.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Ratio Rail clip voor walstroomkabels 16A snoer
Deze railklem van Ratio is gemaakt om 16A walstroomkabel(s) een veilige plek te geven. De vaak lange kabels slingeren dankzij deze clips niet over het dek of over het dok. Heel eenvoudig te gebruiken. U ontvangt bij deze bestelling een setje van 6 stuks.
Ratio Walstroom draagtas
Walstroomkabels, verlengsnoeren, interne kabels en andere accessoires voor het walstroomsysteem: deze tas zorgt ervoor dat u al deze benodigdheden voor het verkrijgen van stroom voor uw boot netjes en makkelijk kunt vervoeren.
Aanbieding Ratio Walstroom invoer/inlet 16A RVS
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A RVS
Deze Ratio RVS walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 16A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

€79,95 €59,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1