Voor walstroom

Accessoires voor walstroom. Zie ook ons complete assortiment producten voor maritiem laden, inclusief walstroom kabels en walstroom netwerkaccessoires. Walstroom stekkers, clips, inlets, outlets, wandcontactdozen, splitterkabels, elektrische kasten en nog veel meer. Acculaders.nl heeft alles voor het aanleggen van een stroomnetwerk aan wal.

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Ratio Dok clip voor walstroomkabels (10mm clip)
Ratio clip met 10mm opening voor bevestiging op de dokrand, om walstroomkabels een veilige plek te geven. De clip plaatst u met behulp van RVS bevestigingsschroeven. Geschikt voor onder meer het Ratio snoer H07BQ-F 3G2,50mm². Setje van 6 stuks.
Ratio Dok clip voor walstroomkabels (8mm clip)
Ratio clip met 8mm opening voor bevestiging op de dokrand, om walstroomkabels een veilige plek te geven. De clip plaatst u met behulp van RVS bevestigingsschroeven. Geschikt voor onder meer het Ratio snoer H07BQ-F 3G1,50mm². Setje van 6 stuks.
Ratio Rail clip voor walstroomkabels 16A snoer
Deze railklem van Ratio is gemaakt om 16A walstroomkabel(s) een veilige plek te geven. De vaak lange kabels slingeren dankzij deze clips niet over het dek of over het dok. Heel eenvoudig te gebruiken. U ontvangt bij deze bestelling een setje van 6 stuks.
SIROX Geaarde Verloopstekker 90 graden - 2P + Aarde - 16A 230V
Met deze SIROX geaarde verloopstekker in een hoek van 90 graden kunt u een blauwe CEE stekker aansluiten op een standaard schuko stopcontact.
Ratio Walstroom draagtas
Walstroomkabels, verlengsnoeren, interne kabels en andere accessoires voor het walstroomsysteem: deze tas zorgt ervoor dat u al deze benodigdheden voor het verkrijgen van stroom voor uw boot netjes en makkelijk kunt vervoeren.
Ratio Walstroom stekker CE 16A
Deze Ratio Walstroom CE stekker van 16A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.
Ratio Walstroom stekker CE 32A
Deze Ratio Walstroom CE stekker van 32A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.
Aanbieding Ratio Walstroom invoer/inlet 16A RVS
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A RVS
Deze Ratio RVS walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 16A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

€79,95 €59,95

Informatie
Ratio Walstroom stekker 50A
Deze Ratio Walstroom stekker van 50A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1