Controlepaneel/ Control panel/ Bedieningspaneel

Een controlepaneel maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de systeem status af te lezen van een acculader, een omvormer of een solar controller. Een controlepaneel geeft u inzicht in uw systeem en veelal kunt u ook via een controlepaneel een of meer belangrijke functies aansturen.

Systeemalarmen
Ook systeemalarmen worden vaak op een controlepaneel getoond. U ziet hierdoor snel of er ergens iets mis en kunt daarop handelen. U voorkomt daarmee vaak erger.

We hebben vele controlepanelen beschikbaar voor verschillende toepassingen en merken.

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron GX Touch 50 Wall Mount
Victron GX Touch 50 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 50 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 50 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 50 display netjes tegen een achterwand monteren.

€19,95 €15,95

Informatie
Aanbieding Victron GX Touch 70 Wall Mount
Victron GX Touch 70 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 70 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 70 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 70 display netjes tegen een achterwand monteren.

€27,95 €20,49

Informatie
Aanbieding Victron GX Touch 50 adapter
Victron GX Touch 50 adapter
Deze Victron GX Touch 50 adapter voor CCGX-wandkasten is ontworpen voor de montage van het GX Touch 50 display. Met de adapter past het GX Touch 50 display in de Victron wandkasten voor het CCGX-display.

€28,95 €22,95

Informatie
Aanbieding Victron Phoenix Inverter Control voor VE.Direct
Victron Phoenix Inverter Control voor VE.Direct
De Victron Phoenix Inverter Control voor VE.Direct kan gebruikt worden voor de Phoenix omvormers die zijn uitgerust met een VE.Direct communicatiepoort voor bediening (aan/ uit) op afstand.

€31,95 €24,95

Informatie
Aanbieding Victron SmartSolar Pluggable Display
Victron SmartSolar Pluggable Display
Het Victron SmartSolar Pluggable Display is bedoeld voor laadregelaars van het model en type SmartSolar MPPT 150/60 en hoger. Het display is rechtstreeks op de laadregelaar aan te sluiten.

€47,95 €38,95

Informatie
Victron Remote Panel voor BlueSolar PWM Pro
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar PWM Pro laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
Aanbieding Victron MPPT Control
Victron MPPT Control
Deze Victron MPPT Control kunt u aansluiten via de VE.Direct communicatiepoort van uw BlueSolar of SmartSolar MPPT-laadstroomregelaar. U leest hierop de status van het systeem af en kunt uw MPPT laadregelaar instellen.

€69,95 €52,95

Informatie
3G Internet Router/ Wi-Fi mobiele hotspot
Met deze 3G mobiele/ wireless router kunt u een mobiele hotspot maken waarmee u WiFi-apparaten op het internet kunt aansluiten. Een SIM-kaart is nodig om verbinding te maken met internet. De bediening is eenvoudig via een browser of app.
Aanbieding Victron Battery Alarm GX
Victron Battery Alarm GX
De Victron Battery Alarm GX is een alarmpaneel dat een te hoge of te lage accuspanning kan aangeven. Dit wordt akoestisch en optisch aangegeven. Het paneel bevat verder een relais voor signalering op afstand.

€87,95 €70,95

Informatie
Aanbieding Victron Phoenix Charger Control
Victron Phoenix Charger Control
De Victron Phoenix Charger Control is een controlepaneel die het mogelijk maakt om de laadstroom aan te passen en daarnaast de systeem status af te lezen. Dit paneel is geschikt voor alle Phoenix laders met een VE.Direct netwerkaansluiting.

€94,95 €79,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Direct LoRaWan module
Victron VE.Direct LoRaWan module
Met de Victron VE.Direct LoRaWan module kunt u informatie over Victron apparatuur, zoals uw batterijmonitor (BMV), Solar laadregelaar of Phoenix omvormer naar de Victron Remote Management (VRM Portal) portal sturen.

€114,95 €89,95

Informatie
Victron Phoenix Inverter Control
De Victron Phoenix Inverter Control kan gebruikt worden voor de Phoenix omvormers die zijn uitgerust met een UTP-contact voor bewaking en bediening op afstand.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4