Professionele zonnepanelen | hoogste rendement | allerbeste kwaliteit

Een zonnepaneel voor professioneel gebruik? Behalve voor maritieme en industriële toepassingen zijn ook veel particulieren goed af met het kopen van een zonnepaneel van de allerbeste kwaliteit. Het rendement en de mogelijkheden van 'professionele zonnepanelen' zoals van Solara liggen op het allerhoogste niveau. Behalve nul rendementsverlies in de loop der jaren - dus optimale efficiency en duurzaamheid - bieden zonnepanelen uit het hoogste segment nog meer voordelen. Ze zijn een goede keuze voor toepassing op zee en op kleiner water, voor het laden en onderhouden van de accu('s) van een boot, jacht, zeilschip of reddingsboei. Maar ze leveren ook topkwaliteit bij het opslaan van zonne-energie voor bijvoorbeeld de vakantiewoning of schuur. Dit zijn de voordelen en voorbeelden van een professioneel zonnepaneel dat zich ruimschoots onderscheidt, met de redenen waarom.

  • Neem bijvoorbeeld een 'glas glas zonnepaneel'. Een zonnepaneel gemaakt van glas op glas is bestand tegen de meest extreme (weers)omstandigheden van allerlei aard, zoals vocht, temperatuurverschillen en langdurige hitte. Goed voor de hoogste vermogensopbrengst, veelal ook bij diffuus licht, zonder verlies van rendement en met een zeer lange levensduur. Klik op voorgaande link voor meer info.
  • Een eenmalige hogere aanschafprijs is om voornoemde reden effectief terug te verdienen.
  • Zonnepanelen van professionele kwaliteit zijn beloopbaar. Zeker op bijvoorbeeld het dek van een schip, jacht of boot betekent dit een optimale benutting van de ruimte: de ruimte voor het duurzaam opvangen van zonne-energie die u echter verder niet kunt en wilt missen. Zoals wanneer er, bijvoorbeeld op een zeilschip, werk aan de winkel is.
  • Een ultra sterk glas glas of ander maritiem zonnepaneel van een merk als Solara is ultiem waterbestendig. Dit geldt voor zowel het frame, het paneel zelf als de aansluitdoos voor bekabeling. Zo is er een volledige inbedding van de zonnecellen, waardoor zelfs tijdens de meest gure omstandigheden midden op zee de topkwaliteit behouden blijft.
  • Een deel van de professionele zonnepanelen is semi flexibel, ofwel licht buigbaar. Dit geldt overigens niet voor de glas glas panelen. Het voordeel van een buigbaar zonnepaneel is dat de (stevige) ondergrond van plaatsen niet 100% egaal hoeft te zijn om het paneel toch goed overloopbaar te houden, ofwel zonder risico op een breuk.
  • Professionele uitvoeringen zoals met name die van Solara zijn er in verschillende uitvoeringen, afmetingen en gradaties van het leverbare vermogen. Denk bij het laatste aan 12 tot 150 Wp bij de dunne varianten Solara Marine en nog hogere niveaus Wattpiek bij de glas glas panelen - de Rolls Royce onder de zonnepanelen. Voor elke soort accu (12V, 24V) en de gewenste mogelijkheden voor onderhoud en/of laden ervan, is er een professionele oplossing, op maat.

Zonnepaneel professioneel

 

Gedetailleerde uitleg van de voordelen bij elk professioneel zonnepaneel

De zonnepanelen op deze pagina bieden een uitzonderlijk hoog rendement zonder kwaliteitsverlies. Een goede keuze voor professionele en industriële toepassingen, maar óók voor de veeleisende particulier. Bij de producten zelf vindt u alle informatie over de afmetingen, het maximale vermogen, de bekabeling, hoge lichtopbrengsten, hoogwaardige omloopdiodes, de wijze waarop het paneel bescherming geniet tegen zowel gure en hete weersomstandigheden als ook de tussenliggende temperatuurschommelingen, het aantrekkelijke want beperkte gewicht, de waterbestendigheid en het hoge veiligheidsniveau van deze, bovendien, mooi uitziende solar panelen.

 

Lees meer
Filter uw producten

Solara Zonnepaneel S50P36 Marine 12 Wp - 431x243x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 12Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu onderhouden.

€289,95

Informatie
Solara Zonnepaneel S320P41 Marine 80 Wp - 695x798x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 80Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu onderhouden.

€758,95

Informatie
Solara Zonnepaneel S505M34 Marine 115 Wp - 987x657x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 115Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu onderhouden.

€879,95

Informatie
Solara Zonnepaneel S665M43 Marine 150 Wp - 1507x541x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 150Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu laden en onderhouden.

€999,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1