Accessoires voor EV/ Elektrische voertuigen

Accessoires voor uw auto of andere EV/ Elektrische voertuigen kopen? Acculaders.nl biedt veel handige accessoires zoals stekkers, kabels, stopcontacten, adapters en meer.

Stekkers en kabels
We hebben losse type 1 en type 2 stekkers en daarnaast ook alle soorten kabels. Hiermee kunt u uw eigen laadkabel samenstellen. U kunt dan dus zelf de lengte kiezen en de kabel gemakkelijk in elkaar schroeven.

Adapters
Heeft u een laadstation of een laadkabel met een type 1 of type 2 stekker en wilt ook het andere type auto hiermee kunnen laden? Dat kan met een adapter. U vind ze in onderstaande lijst. 

Haspels en stekkerhouders
Wilt u uw laadkabel netjes ophangen of opbergen? Dan kunt u hieronder een haspel of een stekkerhouder kiezen.

Opbergtas laadkabel
Wilt u uw laadkabel netjes opbergen? Dat kan met een handige opbergtas voor uw laadkabel.

Lees meer
Filter uw producten


CTEK RFID Tag
Met deze CTEK RFID Tag/ Sleutelhanger (ook wel druppel genoemd) kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Chargestorm laadstation. De sleutelhanger werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Easee Socket Cap
Deze Socket Cap kunt u gebruiken als vervanging van een eventueel versleten of verloren socket kap van uw Easee laadstation.
Wallbox RFID pas
Met deze Wallbox laadpas kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Wallbox laadstation. De pas werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Carpoint Stekkerhouder voor EV-stekker Type 2
U kunt deze stekkerhouder/ holster voor Type 2 stekkers gebruiken om uw laadkabel op een nette manier op te hangen. U kunt de kabel om een haspel of om de lader hangen en de stekker in de houder plaatsen.
Alfen Sleutelhanger met RFID
Met deze Alfen sleutelhanger (ook wel druppel genoemd) kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Alfen laadstation. De sleutelhanger werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Alfen Laadpas met RFID
Met deze Alfen laadpas kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Alfen laadstation. De pas werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Ratio aansluitkabels voor Locking Actuator
Ratio aansluitkabels bedoeld om de Locking Actuator aan te sluiten op uw laadstation.
Easee Key Sleutelhanger met RFID
Met deze Easee Key sleutelhanger (ook wel druppel genoemd) kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Easee laadstation. De sleutelhanger werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
EV-Go Montageset voor Wallbox Pulsar Max
Samen met de universele montagepaal kunt u met deze Montageset uw Wallbox Pulsar Max plaatsen op een paal. Deze montageset maakt dus paalmontage mogelijk voor uw Wallbox Pulsar Max laadstation.
EV-Go Montageset voor Wallbox Pulsar Plus
Samen met de universele montagepaal kunt u met deze Montageset uw Wallbox Pulsar Plus plaatsen op een paal. Deze montageset maakt dus paalmontage mogelijk voor uw Wallbox Pulsar Plus laadstation.
EVBox Set afsluitweerstand Hub-Sat (120 Ohm)
Deze set met afsluitweerstand (120 Ohm) wordt gebruikt bij een koppeling tussen een of meer hub/ master en een satelliet/ slave BusinessLine laders van EVBox.
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering - Blauw
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot zo'n 8 meter. De tas is blauw van kleur, enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
*Incl. btw
Pagina 1 van 15